Miért neveznek a Magyarországon élő magyarok szlováknak?
Felvidéki magyar vagyok,a Szlovák-Magyar határtól 30 percre lakom,magyar az anyanyelvem ,magyar iskolába jártam és rengeteg időt töltöttem/töltök magyarországon.Mégis azt mondják rám Magyarországon ,hogy :Idióta szlovák.
Semmi közöm a szlovákokhoz ,konkrétan utálom őket,a kultúrájukat is meg mindent. Szívesebben laknék Magyarországon. Miért mondják rám,hogy szlovák vagyok?
Azért mondják, mert Szlovákiában élsz. De ne foglalkozz velük! Korlátolt emberek mindig vannak.
Ha megnyugtatatt, engem is leszlovákoztak Magyarországon, mert beszélem a szlovák nyelvet. Megkérdezték tőlem: szlovák vagy? Mondtam, hogy nem. És nem foglalkoztam vele.
Szerintem Neked is van több cél az életedben..Tanulás, család vagy karrier....szerintem ezek megvalósításában foglalkozz és ne azon járjon az agyad, hogy ki mit gondol vagy éppen mond.....Normális ember egy felvidéki magyarra nem fogja azt mondani, hogy idióta szlovák; kivéve ha te letagadod azt, hogy magyar vagy és szlovákul kommunikálsz az illetővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!