Ismersz Magyarországon régóta élő, valamilyen Arab országból származó embert?
És milyenek ők?
Én ismerek, hármat is.
ti liberális baloldaliak miért csak egy-egy "jó" példát tudtok kiemelni rendszeresen?
ti is tisztában vagytok azzal, hogy ez csak egy a több millióból, mégis magasságos szent ügyeteknek érzitek azt, hogy tudat alatt azt akarjátok közölni ilyenkor, hogy minden bevándorló kizárólag csak jó és dolgozó ember lehet.
élő példa a válaszod, hogy egy több tíz évvel ezelőtt integrálódott később szívsebésznek tanult emberrel példálózol.
nem értem a felfogásotokat, hogy mit akartok ezzel elérni.
bár sztm ez csak valamiféle propaganda lehet, egy nagyon pici és jelentéktelenül szűk csoport részéről.
55%, azért vagy lepontozva, mert nem érted a kérdést, de szerintem rém egyszerű.
De ha az utolsó 55%-os is te vagy, akkor ezen nem csodálkozom...
Mint írtam, én is ismerek, egyet egy kisváros kórházában az intenzív osztályon dolgozik belgyógyászként, másik egy informatikus Budapesten, harmadik egy gyerekkori barátom, aki félig arab, az apjának meg egy kisebb gyára volt már akkor is, ami bundákat, kabátokat csinált.
Kedves Kérdező!
Azért, mert Te ismersz olyat, aki hasznos tagja a társadalomnak, az pusztán annyit jelent, hogy te dolgozó emberekkel barátkozol. Annál semmi többet. Feltételezem nem szoktál az aluljárókban pénzváltókkal és seftesekkel cimborálni, pedig hidd el, köztük is sok az arab. Én is ismerek Magyarországon élő arab származású embert, és nagyon kedvelem, de attól még nem gondolom azt, hogy a most Európára zúduló tömeg javítani fog a földrész társadalmának állapotán. Sőt biztos vagyok benne, hogy rontani fog.
Kedves kérdező, 1-2 vagyok, a 3. 55%-os nem én voltam.
Látom az én kérdésem viszont nem olyan egyszerű, mert nem voltál képes rá válaszolni.
Ismerek németeknél élőt, de a hozzáállásod alapján semmi közöd hozzá hogy milyen ő.
#4!
Mert hogy ez volt a kérdés?
Igen, ismerek. Nincs vele baj, ő tanított meg arabul. És nem, nem támogatom a migránsok ellenőrzés nélküli beengedését.
Ha valaki képzett, az egyébként is kaphat munkavállalási engedélyt. Ha nem, akkor meg menjen máshova, és ne az én adómból éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!