Mekkora támogatottsága lenne Magyarországon az önmagukkal való házasságnak?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 15:05
1/20 anonim válasza:
Egyrészt teljes mértékben értelmetlen a dolog, másrészt még két ember sem házasodhat "kedve" szerint.
3/20 anonim válasza:
Miért lenne értelmetlen? Én igenis összeházasodnék olyannal, aki mindig szeret, és tudom, hogy soha nem hagy el!
4/20 anonim válasza:
Mii??? Saját magaddal? Persze ha jobban bele gondolok akkor miért ne lehetne. Mert itt olvasgatva nagyon sok ember? a szexet is saját magával oldja meg.
5/20 anonim válasza:
Valami hülye sorozatban valami hülye nő (amcsi) összeházasodott magával, bezzeg itthon még facebookon is még egy profilt kell csinálni hogy önmagaddal lehess kapcsolatban. Amúgy hülyeség, a házasság nem erről szól.
6/20 A kérdező kommentje:
A harmadik válaszoló adott egy választ, még kiegészíteném, hogy szerintem igenis fontos, hogy az önmagukhoz vonzódó és önmagukat szerető embereket is ugyanúgy elismerje az állam. Más előny most nem jut eszembe, de majd írok, ha találtam egyet.
2015. aug. 23. 15:20
7/20 anonim válasza:
És ha közben mégis mással szexelek, akkor megcsaltam magamat, ezt tehát válóok? És mi lesz a vagyonmegosztással, azon túl, hogy a két válóperes ügyvéd jól megszedi magát? :D
8/20 anonim válasza:
Nem hülyeség, vannak bónuszok házas embereknek :D + gyerektartásit is egyszerre nyered meg és veszted el xd
És a válás...magadat is meg kéne felezni, nem csak a vagyonod :D
De hitel felvételnél nem lenne rossz: " Na de kérem! Nem én vettem fel a kölcsönt, hanem a házastársam! "
9/20 A kérdező kommentje:
Nem kell az egy embert két emberként kezelni. A mással szexelésnél az egy ember eldönti, hogy mennyire gond neki ez, a hitelfelvételnél meg az egy résztvevő köteles kifizetni. Nem kell mást csinálni, mint a törvényben egyetlen sort átírni, hogy egy ember is házasodhasson, a többit meg csak alkalmazni kéne. Az más kérdés, hogy a többiből hány lesz olyan, ami az egy emberes házaspárokra releváns. Egyet most így tudok mondani, a névfelvétel. Jelenleg nem veheti fel senki a saját nevét.
2015. aug. 23. 19:48
10/20 anonim válasza:
Miért akarná bárki is felvenni a saját nevét, ha már egyébként is viseli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!