Miért neveznek a Magyarországon élő magyarok szlováknak?
Felvidéki magyar vagyok,a Szlovák-Magyar határtól 30 percre lakom,magyar az anyanyelvem ,magyar iskolába jártam és rengeteg időt töltöttem/töltök magyarországon.Mégis azt mondják rám Magyarországon ,hogy :Idióta szlovák.
Semmi közöm a szlovákokhoz ,konkrétan utálom őket,a kultúrájukat is meg mindent. Szívesebben laknék Magyarországon. Miért mondják rám,hogy szlovák vagyok?
Azért mert a magyar ilyen szánalmas féreg fajta. A sajátját is utálja. A szlovák legalább csak a magyart utálja, már amelyik tényleg utálja. De az is lehet hogy a szlovákok magyargyűlölete a magyar gyűlölködésre való reakció.
Ha tudom hogy a szomszéd utál, és is utálni fogom. Ennyi az egész.
Röviden: mert ostobák az emberek.
Persze, hogy nem vagy szlovák. Primitívek azok, akik rád mondták. Én csonkahonban születtem, de voltam már kint Erdélyben, és számos ember mondta (magyar), hogy lerománozták. Nos, elkap az ideg, amikor ilyet hallok. Pedig hallok néha. Az emberek teljesen ridegek, önzőek és
barátságtalanok erre, mifelénk. Ezt kell megértened.
Arról nem tehetsz, hogy olyan helyen élsz/születtél, ami nem az országod része. Vidéken is sok a marha, de Pest az igazi. Ott azt se tudják szerintem, hogy hol van Felvidék. :)
Utolsó!
Egy kérdés:
Élnek még magyarok Érsekújváron vagy Léván. Ismerős vagy arrafelé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!