A lányok mindig piszkálnak miért, lehet hogy tényleg
féltékenységből?
Figyelt kérdés
18/l
Tudom már felnőtt vagyok de attól még rosszul esik. Normális alkat vagyok, hosszú barna haj, zöld szem, világosbőr(nem olyan fehér) 167cm. Ez nem mond semmit tudom. Normálisan öltözködöm, ahogyan a velem egykorúak. De a lányok állandóan bánulnak, forgatják a szemüket, lenézően néznek rám, valamikor kiis nevetnek a hátam mögött. Az ismerőseim szerint csaj féltékenységükből nemtudnak mit csinálni. De most komolyan kövér, zsíros hajú nagyképű csaj is lenéz engem.
Futok rendszeresen és pilatesezek is. Mikor elkészült a tablófotonk, akkor is énrajtam ugráltak, hogy jaaaaj nézd milyen a haja( hozzáteszem az volt a bajuk hogy enyhán hullámos volt). De mikor kirakták az utcára és megnézték idegenek akkor hallottam hogy én rólam mondják, hogy kivételesen szép.
Na látod kérdező, ezért utálnak. Velünk idegenekkel így beszélsz, hát még velük hogy beszélhettél, amiért utálnak. Én is utálnának, már nem azért. Egy elkényeztetett hülye kis p*csa vagy, akit nem tanítanak jó modorra a szülei. Nekünk pszichológus kell, mert érthető válaszokat, véleményeket írunk, akkor neked mi kell? Így soha nem is lesz barátnőd.
2015. aug. 23. 13:55
12/14 A kérdező kommentje:
Kezdjük ott, hogy te vagy nemtom ki írta, hogy én mit képzelek magamról hogy ilyet mondok másról, de más mondhat ilyet rám. Olyanokat írsz hogy nincsenek barátaim, de én mást állítok, akkor biztos hazudok. Megkérdőjelezed az állításomat. Azt mondod hogy nekem máris pszichológus kell. Egyszóval te hozod ki a rosszat belőlem. Ja és nem is ismersz de te is ítélkezel, hogy egy elkényesztetett hülye p. vagyok....
2015. aug. 23. 14:00
13/14 anonim válasza:
Már
2015. aug. 23. 14:06
14/14 anonim válasza:
Bocs elnyomtam. Már nem kötekedni akarok, de a kérdezőnek igaza van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!