Mit csináljak, ha páran piszkálnak a munkahelyemen és már kezdek idegbeteg lenni?
Szavakkal nem tudom megvédeni magam, mert nincs olyan szókincsem és a felidegelnek nem is tudok mit mondani. Most már azt várom hogy valamelyik hozzám érjen, de akkor tuti elborul az agyam, és akkor a tapéta vágó kést fogom beléjük vágni.
A fönökök tojnak az egészre, szoval még azoknak se tudok szólni.
Félek, elöbb utóbb a rendőrségen fogok kikötni, mert valamelyiket a korházba vagy a hullaházba küldöm véletlenül.
22f
Azért, mert...hm...más jobban körül tudná írni: lelki megnyugvást, örömöt okoz nekik, hogy ők is tudnak valakit sanyargatni, piszkálni.
Gondolom otthon ők is buzerálva vannak, esetleg máshol, nem tudom.
Mivel piszkálnak?
Azért nem mindegy, mert mondjuk nekem volt már nem egy olyan munkatársam, h az eszem megállt és még neki állt feljebb(ment fürdeni simán elvette a fogasról más törölközőjét).
Vagy van az, h megint okot adott rá, szal nem dolgozott, de a főnök seggét nyalta.
Meg volt, h nekem tettek az elején megjegyzést, de aztán abbamaradt, mert beilleszkedtem.
Kiáltoznak, dobálnak, idétlen hangokat abnak ki magukból amikor elmegyek melettük. Nem szoktam nyalizni, az inkább az ö szokásuk.
Amugy egy reszük amojan nehéz fiú forma, a másik részük meg az a lúzer, akit viszont baztatnak és így próbálják kompenzálni azt.
Van pár nehéz fiú haverom nekem is, meg szerintem nem én vagyok a gyár csicskása. Csak egyszerűen nem vagyok olyan terrorista természetű és páran ezért száltak rám.
Túlontúl jó megoldásom nincs erre a problémára, mert munkába lépést követően kellett volna valahogy kiharcolni a tekintélyt velük szemben. Plussz az ember azt hinné, hogy egy munkahelyen azért dolgoznak olyan kulturáltságú emberek, hogy nem zaklatják a munkatársukat. De ezek szerint nem.
Azt javaslom, hogy csinálj olyat, amivel nem okozol kárt nekik, de viszont a lelked is megnyugszik valamilyen szinten, hogy elégtételt vettél rajtuk.
Olyasmikre gondolok, hogy pl az öltözőszekrényükbe nyomsz egy kis borotvahabot, vagy fogkrémet a kilincs aljára, esetleg pillanatragasztót a kulcslyukba. Ők kicsit bosszankodnak, te meg elégtételt vettél valamilyen szinten. Tudom, gyerekes dolog, de inkább ezt csináld mint hogy késsel nekik mész! Abból egyes egyedül csak te jöhetsz ki rosszul: rendőrség, börtön, sőt még a munkahelyedet is elveszíted.
Esetleg azt nem tudod csinálni, hogy átkéreted magad egy másik gyárcsarnokba? Vagy valakivel beszélsz a másik csarnokból, hogy cseréljetek, és utána rendezitek a főnökséggel is?
Utolsónak köszi a választ, ezeket kipróbálom.
Amugy inkább más munkahere gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!