Milyenek a négerek? Vannak néger ismerőseid?
Figyelt kérdés
Nemigazán érintkezem egyetlen afrikai származású emberrel sem , csak látásból ismerek a városunkban kettőt . Ritkán fesztiválokon látom őket . Általánosságban azt hallottam hogy nagyképűek , nyomulósak , hangosak . Akinek az ismeretségi körében vannak négerek , vagy bármilyen más módon kapcsolatban áll velük , az szeretném ha megírná hogy mi a tapasztalata velük kapcsolatban .2010. márc. 9. 21:28
11/17 anonim válasza:
Békés kedves fickók, jól beszélik a nyelvünket, és büszkék a származásukra(afrikai bammeg).
13/17 anonim válasza:
Nekem van egy néger ismerősöm. Nagyon kedves, humoros és jófej:)
14/17 anonim válasza:
Én csak pár percet ismertem őket tengerparton találkoztam velük, de nagyon jófejek, és viccesek :) egyáltalán nem voltak nagyképűek, barátkozni próbáltak, csak kár, hogy nem értettük egymást :(
Egyébként ez egy csúnya általánosítás. Fehér bőrű is lehet hangos, és nagyképű. Ez egyénfüggő.
15/17 anonim válasza:
Nekem volt egy fekete srác gimis osztálytársam még anno.
Igaz nem forogtunk egy társaságban, csak néha beszéltünk, de nagyon kedves, jófej, humoros srác. Én nem látok ember és ember között semmi különbséget, maximum a kulturális szokásaik mások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!