Akinek van néger ismerőse, meg tudná kérdezni tőle, hogy van-e a fehéreknek szaguk, amit csak ők éreznek?
Nem kevertem össze, tudom, hogy a négereknek alapból van szaguk, de már a sötétebb bőrszínnel rendelkezőknek is, ugyanis van egy egyiptomi ismerősöm, elég jellegzetes szaga van.
Direkt nem írtam ki, mert nem az érdekel, van-e a feketéknek szaguk, hiszen tapasztaltam nem egyszer, hogy igen, hanem fordítva! :)
Az azért hozzátartozik, hogy nőkön nem éreztem, csak féfiakon.
Bár az egyik férfi ismerősöm volt már ázsiai nővel, és kicsit büdinek találta.
Szóval bizonyára a nőknek is van, de az övéké csak közelről érezhető.
"vissza is igaz-e ez."
Egy összetett szervezet melyben kémiai folyamatok százai zajlanak le ugyan hogy lenne szagtalan? Nekünk voltak csirkéink a tyúknak más szaga volt mint a kakasnak.Ilyen lehetetlen hogy a fehér embernek nincs egyedi szaga!
Miért nem kérdezed Te meg az egyiptomi ismerősödtől, hogy érez-e rajtad valami furi fehérember szagot?
Én éreztem egyszer egy fehér emberen (én is fehér vagyok) nagyon erős emberszagot, nagyon kellemetlen volt.
Kollégák vagyunk, nem lenne tanácsos. :S
Nem túl kedvelt a cégnél, nem akarok még én is belerúgni, mert biztos venné a lapot, miért kérdezem.
Csak gondoltam, hátha valakinek van olyan bizalmas jóbarátja, akitől nem lenne kínos megkérdezni az ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!