Akinek van néger ismerőse, meg tudná kérdezni tőle, hogy van-e a fehéreknek szaguk, amit csak ők éreznek?
14:30 vagyok.
Igen az egyetemen konkrétan mondták a feketék, amikor pl.bementem a szobájukba és mondtam,hogy most azonnalszellőztessünk,mert feketeszagot érzek. (jó barátok voltuink, jót nevettek rajta)
Tehát nekik a mi szagunk a furcsa.
Az én ismerősömnek még soha nem éreztem a szagát. De egyébként minden egyes embernek külön szaga van, csak elnyomjuk mindenféle kozmetikumokkal, lehet rajtuk azért érződik a testük szaga, mert ők nem használnak ennyi mesterséges anyagot.
Ha megszagoljátok a párotok, vagy családtagjaitok pizsamáját, vagy pólóját amiben alszik, na, az az ő igazi illata, és ez is dönti el, hogy kihez vonzódtok, hiszen még mindig fontos szerepet játszik például a szerelem kialakulásában.
Nekem azt mondták (négerek, kínaiak, arabok), hogy általánosságban hulla szagunk van. Nem tudtak máshogy kifejezni, és egymástól függetlenül mondta mind, hogy hulla szagunk van.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!