Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak olyan közösségi oldalas...

Vannak olyan közösségi oldalas ismerőseid, akik bejelöltek téged, aztán ha összefutsz velük valahol még köszönni se képesek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Vannak.

És? :D

2011. jún. 15. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan. Régebben sok ismerősöm volt, és mikor jelöltek, visszajelöltem. Kedvesen írtam, érdeklődtem, ők meg vissza sem írtak, az utcán sem köszöntek. Szépen lassan kijelöltem minden ilyen egyént. Ja, utána megint bejelöltek, de egyből tiltás... ha akar valamit, ezek után majd személyesen.
2011. jún. 15. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
vannak!-.-' gyökerek!nem szoktam idegeneknek visszaigazolni,de egy suliba jártunk,a másik tesómnak osztálytársa is volt,ezért jelöltem vissza,de akkor legalább kinyitná a száját,ha lát,ne csak bambulna!
2011. jún. 15. 18:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen az ismerőseim 90%ilyen. Naponta bejelölnek olyanok is akiket nem ismerek, néha írok nekik hogy "honnan ismerjük egymást" még vissza se írnak, persze nem fogadom el őket.

Ilyenek a közösségi oldalas ismerősök. Felszines barátságok!

2011. jún. 15. 18:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Már nem nagyon. Töröltem magam, és mióta újra regisztráltam, csak a tényleges ismerősök az ismerőseim, pár kivétel van.
2011. jún. 15. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Az Iwiwen vannak, a Facebookon nem, mert nagyon megszűröm, kit jelölök vissza. Így kifejezetten kevés ismerősöm van, de azok legalább olyanok, akik valamennyire tényleg érdekelnek.
2011. jún. 15. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!