A te fészbuk ismerőseid között is vannak gáz emberek?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 22:47
2/10 anonim válasza:
Nem ismerek gáz embereket. Vagy nem veszem fel őket...
3/10 anonim válasza:
nem fészbúkozom, nem az az életem, hogy lájkoljanak...
4/10 anonim válasza:
A barátaim az ismerőseim többnyire, közöttük nincsenek gáz emberek. Van egy-két ismerős, aki igen, gáz számomra (azok alapján amiket tettek velem/ellenem), de hát őket nem igazoltam vissza, így nincsenek. :D
Miért, neked vannak?
5/10 anonim válasza:
Csak azok vannak.A normalis emberek untatnak.
6/10 anonim válasza:
Én is gáz ember vagyok mégis rengeteg embernek vagyok az ismerőse. Fiúknak, lányoknak. Szépeknek és csúnyáknak. Menőknek és visszafogottaknak.
7/10 anonim válasza:
vannak, de aki igénytelen, azt letörlöm.
8/10 anonim válasza:
Van pár volt osztálytárs, aki az idegeimre tud menni... (lánclevelek, naponta 20 alkalmazás, amihez olyan kommenteket írnak... focivb meg forma-1 idején az "ellenség" fikázása válogatott, értelmező kéziszótárban nem nagyon fellelhető szavakkal... a kedvencem meg az a csaj, aki folyton a plázacicákat fikázza, amikor műkörmös, és a képek alapján a tipikus plázacicák képezik a legföbb klienrétegét, mert azoknál undorítóbb csicsás műkarmokat életemben nem láttam... meg akik folyton meghívnak a nyerj eztmegazt-os hülyeségekre... a kedvencem az volt, hogy nyerjek smaragdzöld színes kontaktlencsét, mert tuti nem trendi a szemszínem o_O)...
9/10 anonim válasza:
Nekem van, de én őt élőben is ismerem.
10/10 anonim válasza:
Van egy elég gáz ismerősöm, gondolkoztam is hogy törlöm..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!