Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szereted a négereket és a...

Szereted a négereket és a kínaiakat?

Figyelt kérdés

2015. aug. 1. 16:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ööö...Nem igazán ismerek egyet sem.
2015. aug. 1. 16:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Közömbösek számomra.
2015. aug. 1. 16:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Semmi bajom velük.
2015. aug. 1. 16:52
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2015. aug. 1. 16:57
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Én sok kínai és négert ismerek.

Véleményem a kínaikról:

Rendes emberek.

Semmi rossz tapasztalatom velük.

Jófejek.

A négerekről:

Nagyon nem bírom őket.

Régebben viszont bírtam.

Egyébként én nem nézek le senkit származása miatt (mivel engem is lenéztek már).

De szóval a négerek.........

Ink. nem írok semmit.

UI: Nem vagyok rasszista.

2015. aug. 1. 17:05
 6/12 hollófernyiges ***** válasza:
55%

Anno koleszban két hónapig három fekával laktam együtt, másik koliban meg a haveromnak volt afrikai szobatársa. Mindegyik rendes srác volt, volt amelyik haverkodósabb, volt amelyik nem amennyire, de panaszom nem volt egyikre sem. Előző munkahelyemen volt egy feka PhD-hallgató, na ő tényleg jó fej volt, bár Nobel-díjat valószínűleg nem fog kapni.

Kínaiakkal nem volt kapcsolatom, róluk nem tudok nyilatkozni.

2015. aug. 1. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Persze csak általánosításokat lehet írni, de tapasztalataim szerint...

Kínaiakkal nincs különösebb bajom. Minden országban ott vannak, és vagy értelmiségiek, vagy ha nem, akkor seftelnek valamivel. Magyarországon utóbbiból van lényegesen több ugyebár...

Négerekkel Magyarországon nem nagyon találkoztak, csak USA-ban meg karibi országokban.

USA-ban külön városrészekben élnek mint a fehérek, és általában szociálisan lecsúszottabbak is. Ők is kinéznének engem egy fekete negyedben, de őket is kinéznék egy gazdag fehér negyedből.

Karibi országokban jóarcoknak tűntek. Könnyen barátkoznak, szeretnek bulizni meg az utcán "ellenni", valahogy úgy mint az európai mediterrán népek, csak turbó változatban. A zenéjüket is szeretem (Jazz, reggae, calypso). Ha keményen dolgozó munkatársakat keresnék akkor nem őket venném fel, de fehéreknek a fenekét is kinyalnák.

2015. aug. 1. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés egész pontosan? Szerintem egy ilyen kérdésre a helyes reakció az, hogy visszakérdezek, hogy melyiket? Vagy visszakérdezek, hogy a négereken és kínaiakon belül mit? Aki pedig azt mondta, hogy nem rasszista, az rasszista, már csak abból is látszik, hogy miért mentegetőzne valaki egy olyan dolog miatt, ami fel sem merülhet?
2015. aug. 1. 17:43
 9/12 anonim válasza:
0%
Kínainak lenni pici pénic, Amerikainak lenni hatalmas pénic
2015. aug. 1. 17:54
 10/12 anonim ***** válasza:
A kínaiakat nagyon bírom, négert viszont nem ismerek. Látatlanban pedig nem szokásom ítélkezni.
2015. aug. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!