Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A négereket miért utálták 100...

A négereket miért utálták 100 éve mikor ők nem kötekedtek az utcán, nem raboltak, nem éltek segélyekből?

Figyelt kérdés
2014. júl. 8. 18:35
 1/9 anonim válasza:
16%
Mert feketék voltak mint a lignit.
2014. júl. 8. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
2014. júl. 8. 19:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Ki mondta neked, hogy utálták? Kik utálták hol utálták szerinted?
2014. júl. 8. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
En ertem a kerdezöt..... inkabb rasszistak az emberek nem szerettek szeretik mai napig sokant mint a ciganyokat is mert barna....szines börüek!!en cigany lany vagyok,de nem vagyoj rasszista mert mindenki olyan ahogyan meglett teremtve!!ha à magyar vagy cigany vagy neger elvagja a kezet.... minden embernek verzi es ugyanyugy faj.... ugyanugy van erzesuk stb.....
2014. júl. 8. 19:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is értem a kérdezőt, a válaszadót is, de miért kell azonnal rasszistázni? Inkább pici történelmet tanulni. Akár a netről is lehet. És a jó Angolokkal kapcsolatosan.
2014. júl. 8. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Elnezest kerek ha megsertetelek... en csak arra ertem hogy kulfoldon elek es so neger ismeros barataim vannak..akik meseltek hogy a boruk szinuk miatt mennyire nem szeretik oket.... stb... ertem hogy a tortenelmben mire gondolsz:-) csak en a 2014 evrol beszelek...sajnos nekik meg mindig nehezebb az elet mint nekunk....
2014. júl. 8. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
15%
Csak a rasszisták utálják őket, az emberek nem. Ugyanis nem tudom embernek nevezni azt, aki pusztán a bőrszíne, származása alapján, ismeretlenül ítél el másokat.
2014. júl. 8. 21:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát az attól függ kérdező, hogy hol. PL. Egy Dél-Afrikában lehetőségük se lehetett volna.
2014. júl. 9. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszer az életben azért látogass majd el Harlembe. Sétálgass végig az utcákon fényes nappal, egyedül egy kellemes délutánon. De ha nem akarsz olyan messze menni, idehaza is van lehetőséged kiruccanni, mert vannak olyan helyek kis hazánkban, ahová rendőr járőr sem megy 10 fő alatt, és ők is csak átutazóban, ha komolyabb intézkedésre van szükség, akkor már minimum 50-en mennek ki.

Persze biztosan neked van igazad, de a rózsaszín köd tovaszállna a szemedről, az egyszer biztos. A nagyobb élmény kedvéért vidd magaddal a barátnőd/feleséged is, ketten nyilván biztonságosabb.

Egyébként 100 évvel ezelőtt tényleg más volt a helyzet. Akkor azért is agyonverték, ha betévedt olyan helyre ahová négereknek bemenni tilos volt. Ma viszont már több joguk van, mint a fehéreknek.

2014. júl. 9. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!