Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy statisztikát szeretnék...

Egy statisztikát szeretnék csinalni hogy ki miert utalja a kinaiakat arabokat akik bevandoroltak? Vagy elonyben reszesitik e oket pl kapcsolat teren es hogy mert mert hiszen a magyarok is bevandoroltak csak joval hamarabb. Elore thx

Figyelt kérdés

2014. júl. 7. 12:05
 1/8 anonim válasza:

Én a pirézeket rühellem de nagyon!

Pfúj!

2014. júl. 7. 12:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem utálom őket. Arabokat nem ismerek személyesen. Kínaiknál dolgoztam egyszer nyári munkában. Nagyon kedvesek, jó lelkűek voltak. Sokan szidták őket, hogy minek jönnek ide. Az én főnököm 2 éve volt itt, úgy hogy a felesége, gyerek Kínában. Azért dolgozott, hogy őket is elhozhassa. Gondolom, nagyon rossz lehet ott, ha ilyet bevállalnak.
2014. júl. 7. 12:12
 3/8 anonim válasza:

Én szeretem Őket! Inkább a kínaiakat, érdekes a kultúrájuk, ők maguk nem bántanak meg ok nélkül másokat, ahogy pl. hmm, ja igen, Mi:S

És szeretem a konyhát is, ma is azt fogok főzni.

Az arab kultúra is érdekes, bár eddigi ismerőseimet nem nagyon kedveltem, lehet nem volt szerencsém.

Különben mi is bevándorlók vagyunk, ha pl. Angliába megyünk dolgozni.. Ők meg minket utálnak.

2014. júl. 7. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem utálok semmilyen bevándorlót. Nekem a párom arab, és itt él, de mielőtt megismertem volna, azelőtt sem volt bajom az arabokkal, sem a kínaiakkal, sem más néppel, akik Magyarországra jöttek. Amúgy én is bevándorló leszek hamarosan, mivel nemsokára elköltözünk az országból, és ott is lesznek, akik nem szeretik a bevándorlókat. Szóval bele tudok már most gondolni, hogy milyen érzés, ha valakire rossz szemmel néznek, csak azért, mert egy másik országból jött.

18/L

2014. júl. 7. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nincs egy kialakult véleményem a kínaiakkal kapcsolatban úgy általában. Nem nagyon ismerem őket személyesen. Persze látom őket az utcán, beszélek velük, ha úgy alakul, negatív tapasztalatom nincs velük, de most az nekem nem elég alap a kínaiak megítélésére, hogy a kedvenc kínai éttermemben a kiszolgáló lány kedves.
2014. júl. 7. 12:55
 6/8 anonim válasza:
Nem utálom őket egyáltalán. A párom Algír, ezért sem keltenek bennem ellenszenvet. A kínaiaknak pedig érdekes a kultúrájuk, ahogy ezt már előttem leírták. :)
2014. júl. 23. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem utálok senkit (sőt beszélek arabul...), viszont nem támogatom a bevándorlást: legkevésbé a muszlim országokból. Szerintem a migránsok nemcsak a jóléti ellátórendszerre és a bűnözésre vannak rossz hatással, hanem hosszabb távon Európa kulturális identitását is fenyegetik.

Egyébként a "magyarok is bevándoroltak" érv annyiban hibás, hogy akkor még nem voltak nemzetállamok és nemzeti jogrendszerek: a magyarok fegyverrel szerezték meg a földet. Az itteni népek nem engedték volna be őket. :)

2014. júl. 23. 22:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Természetesen elismerem, hogy a képzett bevándorlók pozitív hatással is lehetnek egy ország gazdaságára, így nem szüntetném meg, csak nagyon ellenőrizném.

Meg persze nem adnék állampolgárságot nekik, mint ahogy az Emirátusok, Katar és Kuvait sem ad.

Az utolsó voltam.

2014. júl. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!