Miért van az, hogy én mindíg próbálok jópofa lenni a kinézett lányokhoz, de sosem jön össze a kapcsolat velük?
Jópofa alatt mit értesz?
Jópofa jelzőt én úgy használom, mint az aranyost, a kiskutyákra, kiscicákra, justin bieberre, kisgyerekekre, kishalacskára, kisnyulacskákra mondjuk ezt.
Ezt így nehéz megmondani..:)
Ehhez előbb tudni kéne te milyen vagy és a kinézett lányok milyenek
Lehet, hogy nem benned van a hiba :) csak nem a megfelelő embereknél próbálkoztál eddig.
Nem veszed észre az összefüggést. Foglalkozol vele=nem kellesz neki. Hanyagolod (nem jön be)= kellesz neki.
Elárulok egy ősi tippet, a csajokat le kell szarni, és jönnek maguktól! Én mikor ismerkedem, beszélgetek velük, elejtek 1-2 bókot, de azt mutatom, hogy nem érdekelnek, csak barátkozom. Be szólogatok nekik, húzom az agyukat, van hogy napokig rá sem írok. Hidd el pár nap alatt a legtöbb nő keresni fog! (Én vagyok a jópofa, kedves srác, felejtsd el! Nem a barátja akarsz lenni, hanem a pasija, kicsit tökösebben állj a dolgokhoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!