Teljesen biztos, hogy előbb-utóbb mindenki megtapasztalja a kölcsönös szerelmet?
Huszonéves vagyok, és eddig mindig vagy én szerettem viszonzatlanul, vagy valaki más engem. Nincs velem semmi komolyabb baj - átlagos testalkat, átlagosan normális (megbízható, őszinte, stb.), tényleg teljesen átlagos vagyok, de lassan kezdem feladni.
Van valami titka az ismerkedésnek, vagy hogy hogyan lehet magunkhoz vonzani embereket? :D Jó, gondolom kisugárzás, önbizalom számít, de az valamennyire adott, nem? Tetszettem már embereknek, szóval nem lehetek egy bányarém (vagy egy elviselhetetlen rémség), de eddig sosem tetszettem annak, aki nekem nagyon.
Ez ilyen szívás én is voltam szerelmes de sosem abba akinek én is tetszettem. Mindig olyanba voltam évekig viszonzatlanul bele esve aki rám sem hederített. Pedig én sem vagyok bányarém.
Én maradok inkább egyedül mint olyannal akit nem szeretek. Forever Szingli :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!