Bi kérdés, van egy csaj az osztályba akivel kölcsönös a szimpátia, de hogy nyissak felé?
Figyelt kérdés
Szal nemrég beiratkoztam egy tanfolyamra és van egy csaj, aki nekem is tetszik, meg sztem én is tetszem neki,mert gyakran észreveszem,hogy kitágult szemekkel néz és nem csak rámpillant, hanem konkrétan néz és ha ránézek ő is zavarában elnéz ,mint ahogy én is , majd mindketten ismét egymásra, annyira édes.... :) Viszont nekem még nem volt kapcsolatom, elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren, meg alapból félénk is vagyok, de hogy kerülhetnék közelebb hozzá, hogy szokott zajlani az ismerkedés? Tudnátok tanácsokat,ötleteket adni?!2014. márc. 24. 19:34
1/4 A kérdező kommentje:
Nemrég is volt egy ilyen hosszasan egymásra nézésünk és ő elkezdte a haját csavargatni, miközben nézett, ezt vehetem flörtnek, nem?? Én meg teljesen zavarba jöttem.... :s olyan ciki,hogy nem tudom,hogy mit szokás ilyenkor,meg hogy egy másik lánnyal hogy kell ezt az egészet....
2014. márc. 24. 19:36
3/4 anonim válasza:
Velem is ez van! :) Csinál vlmit mikor engem néz és tökre zavarba jövök és érzem, hogy kipirulok, de nem t'ok kezdeményezni. :P Csavarja a haját, rám mosolyog, fészkelődik... Stb. Kínosan érzem magam ilyenkor néha. Akkor is zavarba jövök, amikor vlmiért hálásan néz rám.
4/4 anonim válasza:
#3-s vok. Bocs, hogy nem válaszoltam a kérdésedre... ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!