Honnan lehet tudni, hogy kölcsönös- e?
Figyelt kérdés
Adnak a lányok valamilyen jelet, ha csak úgy beszélgetsz velük? Jó... ezt érdekesen fogalmaztam meg. Úgy értem, ha össze akarok jönni valakivel, de nem tudom hogy kölcsönös- e ez, azt hogyan jelzik? Mármint, nem akarok úgy odamenni, előbb meg akarok bizonyosodni róla, hogy kölcsönös- e?
14/F
2014. jún. 3. 18:39
1/2 anonim válasza:
Nincs bevált módszer, nincs 100%-os jelzés. Érezned kell, hogy érdekled-e a másikat. Szemezgetés, egymásra pillantás jelenthet valamit, mielőtt odamennél, de még az sem biztos.
2/2 anonim válasza:
Pedig vallald csak a kockazatot. En majdnem 40 evesen sem tudom biztosra megmondani soha,hogy mit gondol rolam egy no :) Merlegelj: mi a legrosszabb,ami tortenhet ? Maximum elhajt,mint a legyet, na bumm,tanultal belole .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!