Miért szólnak be a másiknak úgy az emberek hogy mi van te homoszexuális stb egy adott munkahelyen nem szimpatikus?
Két válasz jutott eszembe:
- egyik, hogy így ugratják egymást. Ha nem csak neked szólnak így, hanem észreveszed, hogy ott olyanok a poénok, akkor az ugratás. Nekem se tetszik, de ismerek és ismertem olyan embert, akinek ez volt a poén és ilyen vicceket sütött el folyton.
Vannak olyanok akinek a vicc csakis sikamlós lehet..másoknak csak trágár...stb. Sajnos!
- igen, lehet hogy lenéznek, beszólnak. Ezzel és az ehhez hasonló beszólásokkal valójában egyik ember uralkodni akar a másikon. Ezek régi trükkök, így működnek: szólj be a másiknak valami megalázót, kellemetlent és uralkodsz rajta. Uralkodsz- úgy értem, leuralod. Fölékerülsz.
Megoldás lehet, hogy kitalálsz rá valami ellenmondatot. Ha csak bután vigyorogsz, vagy mérgesen duzzogsz szótlanul, az nem fog megoldani semmit.
Amikor mondják, -mindig legyen valami, amivel visszavágsz. Máshogy nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!