A homoszexuális férfiak egy része miért játssza túl magát?
Mármint, hogy pipiskednek és közlekednek, mint aki balettozik. Hogy számukra minden "cuki" és úgy affektálnak, mint egy nagycsoportos óvodás, aki szüleinek egyszem gyermeke.
Nem vagyok homofób, a főnököm is meleg, de miért viselkednek így? Mi lányok nem ilyenek vagyunk, de az egyértelmű, hogy ő lányként próbál viselkedni.
Jó a kérdés, és valóban túljátszásról van szó. Egy normális (!) homoszexuális emberről nem tudnád csak úgy a viselkedéséből megmondani, hogy az.
Nem tudom mennyire igaz, de nekem van erre egy elméletem.
Régen a melegek ki voltak rekesztve, így negyedekben éltek, valószínűleg kialakult egy ilyenféle szubkultúra, ezért viselkedtek így, hogy meg tudják egymásról, hogy melegek. Ma viszont már egyenlőség van, azonban egy szubkultúrát nem lehet eltüntetni egy pillanat alatt. Különösen nehezíti ennek eltüntetését, hogy a melegeknek így is érdekükben áll kilógniuk a sorból, máskülönben nehezen ismerhetnék meg egymást, ami rendkívül megnehezítené a személyesen, nem interneten zajló ismerkedést (hisz a lakosság mindössze 1-4%-a homoszexuális).
Őszintén szólva, lehet badarságokat írok, de szerintem emiatt alakulhatott ki egy ilyen kör.
Ez egyébként igaz a leszbikusokra is amit fentebb írtam, de koránt sem ilyen mértékben. Gyanítom régebben a leszbikusságot jobban tolerálták, ezért nem alakult ki szubkultúrája, vagy csak egy minimális körben.
Ugye ha azt mondjuk leszbikus beugranak rögtön a rövid, sok esetben színezett hajú, férfiasan öltözködő nők. De vannak akik nem akarják ezt ennyire nyilvánosságra hozni, a hüvelykujjon levő gyűrű is a leszbikusok egyik megkülönböztető eszköze.
Szerintem a külső megjelenésüket kompenzálják túl. Tehát egy nőnek nem kell cukinak lennie, hogy nőnek tartsák, de egy melegnek muszáj rátenni egy lapáttal, hogy mindenki rögtön lássa, mi a helyzet.
Mert ugye külső szemlélő számára valakinek nőnek lenni több dologból áll. Egyrészt a "genetikai" megjelenés, másrészt a viselkedés, apró mozdulatok, stb. Az affektáló melegeknél az első hiányzik, ezért a másik oldalt nyomják, meg, és azt gondolják, az összhatás majd hasonló lesz.
*megtudják
Bocsánat, csak amikor fogalmazok, általában háromféle mondat jut eszembe, miközben írok egy mondatot. Azt akartam írni eredetileg, hogy meg tudják különböztetni, ezért lett különírva :U
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!