Ha nem szimpatikus egy válasz, figyelmen kívűl hagyod vagy lepontozod?
Legtöbb emberrel ellentétben:
-Ha azért nem szimpatikus mert más véleményen vagyok, akkor figyelmen kívül hagyom.
-Ha azért nem szimpatikus mert nem igaz dolgokat ír, vagy mert nem válasz a kérdésre, akkor lepontozom.
Én akkor szoktam lepontozni, ha az illető butasagokat, valótlan dolgokat ír, vagy semmi köze a válasznak kérdéshez.
Ha csak szimplán nem szimpatikus, akkor a válasz igazságtartalmától függően értékelem.
Csak akkor pontozok le bármit, ha trágár, sértő vagy nem oda való, látszik rajta, hogy valaki félreértelmezett poénkodásból vetette oda.
Felpontozni akkor szoktam, ha a válasz tökéletesen fedi azt, amit a kérdező szeretne tudni, és felesleges is további szócséplés mellé.
Régen igyekeztem definíció szerint eljárni és csak azt a választ lepontozni, ami nem volt hasznos.
Most már azokat szoktam, akiknek a válasza felháborít. Az unszimpatikus válaszokat nem szoktam csak azért, mert nem értek velük egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!