Van olyan nemzetiség, nép akiket szeretsz, szimpatikus neked?
Figyelt kérdés
Én például szimpatizálok a franciákkal nagyon.Úgy ahogy van az országuk,nyelvük,történelmük érdekel és valahogy ezáltal maguk a francia emberek is:)
Nektek is van ilyen?
2013. márc. 7. 21:36
1/10 anonim válasza:
Magyarok, szlovákok, németek, angolok...uh, igazából az egész világ érdekel.
4/10 anonim válasza:
Németek. Szerintem csak a Rammstein miatt szerettem meg a nyelvüket.:)
5/10 anonim válasza:
A görögök. Mindig segítőkészek, barátságosak, nyugodtak. Még sosem találkoztam ideges vagy bunkó göröggel.
6/10 anonim válasza:
A görögök, a törökök, britek és az ausztrálok.
8/10 anonim válasza:
Spanyolajkúak (spanyolok, és a dél- és közép-amerikaiak), valamint a portugálok.
9/10 anonim válasza:
Szerbek,horvátok. Jelentős részben szerb és kevesebb részben horvát vagyok.
10/10 anonim válasza:
Spanyol nyelvet tanulok, de maga a nép is szimpatikus, tetszik a világhoz való hozzállásuk (mindig legyen elég időd a pihenésre és szórakozásra), meg a kultúrájuk, és hogy náluk milyen megszokott dolog a hazaszeretet.
Az oroszokat is kedvelem, temperamentumosak és agresszívak, de jó arcok, és a tapasztalataim alapján kifejezetten segítőkészek is.
Meg ott vannak a lengyelek, japánok, ausztrálok, dél-koreaiak, és persze a székelyek, akik szimpatikusak, szívesen utaznék el valamelyik országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!