Bameg ez mind magyar ország ! én nem vagyok cigány és nincsenek a környéken sem oszt még mi a véleményed a borsodi emberekröl :O mért ha rosszat írnak róla be nem teszed ide a lábadat de tudod mit kerüld el mert a borsodi emberek gonoszak és még megesznek !
2010. márc. 4. 19:06
12/54 anonim válasza:
Semmi extra véleményem nincs, egyszer jártam ott, de leginkább a Borsodi sör jut eszembe :)
2010. márc. 4. 19:14
13/54 anonim válasza:
Én laktam régen egy rövid ideig Dél-Borsodban. Jó fejek voltak az ottaniak, szerettem ott lakni, bár az nem tetszett, hogy a pusztán kívül nincs ott semmi... hegyesebb-dombosabb vidékhez vagyok szokva :P
Cigányok meg mindenhol vannak sajnos, bár az igaz, hogy ott jóval többen, mint az ország szerencsésebb vidékein.
2010. márc. 4. 19:25
14/54 anonim válasza:
Nekem is a cigányok jutnak eszembe, mégpedig azoknak is az alja. Mert igaz vannak mindenhol, de azért mondjuk Fehérváron nem hiszem hogy élnek olyan körülmények közt állatok, nemhogy emberek.
2010. márc. 4. 19:29
15/54 anonim válasza:
Unokatestvérem miskolci, patyolatfehér, magyar értelmiségi. Borsodban sem csak cigók vannak.
2010. márc. 4. 19:34
16/54 anonim válasza:
cigánykérdésben és tahóságban tesó :D én szabolcsi vagyok... sajnos egyformán szegényes és lezüllött mindkét megye
2010. márc. 4. 19:39
17/54 anonim válasza:
Többségük inteligencia szintje lejjebb van a normától, ha valami nem tetszik, akkor máshogy oldják meg (pl: a kollégisták közül legtöbbször az ózdiak késnek el, ha a tanár egy egrinek szól, akkor elcsendesedik, ha egy ózdinak, akkor leáll vele veszekedni).
Ui.: Én is ózdi vagyok, sajnos...
2010. márc. 4. 19:39
18/54 anonim válasza:
Hát igaz, Fehérváron meg hasonló helyeken biztos kevésbé durva a helyzet, de ez meg például Veszprémben van:
egyik legjobb barátnőm kazincbarcikai. ő jó humorú egyszerű lány. tényleg rengeteg cigány él arra, szóval nem a legjobb megye hírében áll (ezt a barátnőm is mondja)
2010. márc. 4. 19:44
20/54 anonim válasza:
ÉN MEGYÉN BELÜLI VAGYOK,ÉS KIKÉREM MAGAMNAK AZ ÖSSZES BORSODI EMBER NEVÉBEN,HOGY ÚGY BESZÉLJENEK RÓLUNK, MINTHA MI EGY KÜLÖN BOLYGÓN ÉLNÉNK,ÉS NEM LENNÉNK MAGYAROK!!!!!EMBEREK VAGYUNK MI IS! BOCS. /fehér nő, 42 éves/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!