Miért vertek meg? Ők kérdezték.
Figyelt kérdés
A buszmegállóban odajött két cigány, megkérdezték melyik rádiót hallgatom, mondom a Neo FM-et. Erre elkezdtek veri, alig tudtam elfutni. Pedig a rádióban is azt mondják: "Ha kérdeznek, mondd meg bátran, a Neo FM-et hallgatod!"2010. márc. 3. 18:58
1/13 anonim válasza:
nem tudsz verekedni?üss vissza :D
2/13 anonim válasza:
Bocs de ezt nem a humor kategórába szántad?:D
3/13 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg megvertek!
2010. márc. 3. 19:20
4/13 anonim válasza:
Mert hülye vagy...cigányokkal nem beszélni, ez a túlélés törvényeinek egyik alaptétele...kellett egy ok, te adtál nekik....ők biztos a slágert szerették:S
5/13 anonim válasza:
tanulj meg verekedni, ha gyakran jársz cigányok járta részen. vagy vegyél 1 gázpisztolyt, attó félnek :) ez tapasztalat. én nő vagyok, mégis megfutamítottam vele kb 10 kancigányt :D győztek szaladni...
6/13 anonim válasza:
Nem kell nekik indok, h miért vertek meg. Multkor egy cigány csaj csak azért vert meg egy magyart mert unatkozott. ezt maga mondta, mikor a másik megkérdezte ,h miért verexik vele.
8/13 anonim válasza:
Ismered a mondást: ha van sapkád azért, ha nincs sapkád meg azért.
Cigányokkal ne állj szóba. Ha látod, hogy feléd tartanak, válts irányt.
Amúgy egyre jobban érzem magam én is... Nem lakunk egy nagyon cigányfertőzött városban, de én is kényelmetlenül érzem magam az utcán, folyton beszólogatnak. Ma anyukám ment be egy üzletbe, jött ki vele szemben egy kétajtós cigány és azt mondta anyukámnak minden ok nélkül: fujj de utállak titeket. No comment.....
9/13 anonim válasza:
Mondjuk még szerencse, hogy csak mondta.... Előző voltam.
10/13 anonim válasza:
Nem, nem állatok, valami mások, de az állatokat kéretik nem szidni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!