Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » MIért vertek meg a cigányok?

MIért vertek meg a cigányok?

Figyelt kérdés

Hallgattam a RAMMSTEIN-t a rockot, és 5cögány megrugdosott, és mondták ha teszek feljelentést, akk a családom kinyírják.

mit tehetnék?

2010. szept. 5. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ramstein -> német -> szerintük náci -> mindenki aki nem szereti a cigányokat az szerintük náci

amúgy feljelentheted őket, de sokat nem érsz vele asszem, csak akkor ha van mögötted támogatás és védelem másoktól.

2010. szept. 5. 22:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert hülye, g*ci, f*szok, ennyi.
2010. szept. 5. 22:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit vársz tőlük? Ha rájuk nézel azért is megrugdosnak.
2010. szept. 5. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Hangosan hallgattad, telefonon? Az nem szép dolog. Egyébként az első már leírta.
2010. szept. 6. 11:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mással is megteszik,nem csak veled,sajnos.

Egyébként meg nem tudom,hogy ők mit tennének,ha egy nagyobb csapattal odamennél egy cigányhoz a buszon,és azt mondanád neki,hogyha nem halkítja le az idióta,és idegesítően hangos romazenéjét(amit természetesen a "menő" mobiljáról játszik le),akkor felgyújtjátok a házát.

Csak az a baj,hogy a magyar emberek nem gyűlnek csapatba,ha baj van,ezért tehetnek a cigányok velünk azt,amit akarnak.

Egyébként általában az ilyen fenyegetéseket nem tartják be,és egyébként is,miért ne tehetnél egy ilyenért feljelentést?

Azt javaslom,hogy nagyon komolyan add elő ezt a rendőrségen,és közöld,hogyha nem tesznek valamit ez ügyben,ügyvédhez vagy jogászhoz,(vagy mindkettőhöz)fogsz fordulni.(Majdnem minden városban van ingyenes jogi tanácsadás,és ha hátrányos helyzetű vagy,akkor az ügyvéd is ingyenes.Ha viszont már hozzájuk fordultál,egészen biztosan cselekedni fognak,néhány hónapja én is kértem jogi tanácsot.)

Ne hagyd magad!

2010. szept. 6. 13:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert tüccerek, ahogy a cigány fiatalok jelentős része az. A jó zene hallgatása náluk már jó indok a verésre.
2010. szept. 6. 13:44
 7/10 lőrincz edina válasza:
47%
szerintem csak roszkor voltál rossz helyen.Nemcsak a romák közt vannak ilyen emberek,bár tény hogy többen vannak!talán azért is mert mindenhol azthallani hülye cigányok,koszos dögök stb.Álltalánositjuk az embereket,mert van köztük jónéhány "agyoniskolázott".A haveromat pl-ul magyar fiuk verték meg a discoba,mert piros ing volt rajta!szóval szerintem mind1 hogy milyen a származásod,a NEVELTETÉSED a fontos!!!És hogy mész-e a falka után,vagy saját falkát alakítasz inkább!!
2010. szept. 6. 19:54
 8/10 A kérdező kommentje:

az utolsó válasz adó jólmondja.... de az összes válaszolóval együtt... büdös korcsok ezek. nem emberek.

és ezek teszik tönkre Magyarországot.

2010. szept. 6. 20:11
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
azért mert büdös rockot halgattál:)az összes cigány rapper,néger zenét halgatnak,vagy cigányzenét,arock teljesen az ellentéte
2011. febr. 9. 14:23
 10/10 anonim válasza:

14: 23

Nekem nem egy cigány spanom van, és többen közöttük dj-k példáúl,(de most jut eszembe hogy ismerek egy olyanm cigányt is aki szintén rockot halgat :) noha az tényleg küldönleges,) szóval nem minden cigány, rapper, ugyan haver az már régen volt, menny be egy diszkóba és nézd meg hány cigányt látsz.

A kérdezőnek meg , hát sajnos igazuk van az előttem szólóknak, azért vertek meg mert rockot halgattál, és azt nem komálják, nagyon nem, örülj neki hogy ennyivel megúsztad. Ez azért van mert szerintük minden rocker skinhead, és ebből követtkeztetően az összes skinhead is rockot halgat, tehát akár te is lehetnél az, de mégegyszer mondom szerintül.

2011. ápr. 11. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!