Miért csinálják ezt a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
Az utcán úgy mennek végig, hogy hangosan szól a telefonjukból valami igénytelen zene, általában technó vagy rap. És a buszon is így utaznak. Nemcsak a roma származású fiataloknál tapasztalom ezt a viselkedési formát, az utóbbi időben sajnos a magyar fiatalok között is divatos lett. Miért csinálják ezt? Miért nem tudják felfogni, hogy más emberek nem kíváncsiak arra, hogy ők mit hallgatnak? Miért nem tudnak beszerezni egy fülhallgatót?2015. jún. 18. 15:52
11/13 anonim válasza:
Egyébként városon bellül engem ez kevésbé zavar, de pl hétvégén erdőben bringáztam, egy csendes parkba tartottam, ahol szoktam kajálni, meg olvasni, gyönyörű környezet, madarak stb stb, erre megjelent egy ifjú pár romantikázni és közben szólt a kapszulából hogy kit hogyan baxna meg a reppergyerek... Na ott elgondolkodtam rajta, ha feldarabolnám őket, soha senki nem tudná meg, hogy én voltam :D
Remélem nem szoknak oda...
12/13 anonim válasza:
A társaság (és persze az alkoholt említeni sem kell) óriási szinten befolyásolhatja a személyt és cselekvéseit. Míg otthon gyűlöli a rappet, addig a buszon bömbölteti azt, csak azért hogy elfogadják őt a "spanjai" . Ha péntek este tinik tizei ordibálva, röhögve vonulnak az utcán bömbölő zenével, ne lepődj meg, fokozzák a hangulatot az esti bulira. Egyébként véleményem szerint tiszteletszezésként is szokták zenéiket bömböltetni, hogy mutassák, hogy "nekik" milyen jó zenéik vannak a telefonjukon. (Amit még most sem értek, hisz a zene nem az ő érdemük)
13/13 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy a "hülye rockerek" sosem bömböltetik a buszon a telefonjukon vagy a kocsijukban a metált.
A hangoskodók valóban rap vagy tucctucc zenét döngölnek az agyunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!