Miért csinálják azt a mai fiatalok, hogyha valaki egy kicsit elkezdi piszkálni mondjuk egy oszt. Társát, akkor a többi is követi?
Sajnos, itt az osztályomban engem szoktak piszkálni.
Ez csak azért volt mert hetedikben jöttem és nem tudtak befogadni.A tanárok sem értették mért és most sem értik hiszen rendes vagyok, kedves főleg velük.
Úgy kezdődött az egész, hogy egy lány cseszegetett meg ilyenek.Ő a legmenőbb az osztályban ezért főleg a fiúk mindenki átvette szokását és mostanra már olyan lettem az osztályban akit mindig és ezt már általánosságban szívatnak.
8.-os vagyok ezt a két hetet kibírom.
De én sem értem mért kell a rossz példát eltanulni ezektől a "legmenőbb" gyerekektől.
első óta vagyok ebben az osztályban....
De már harmadik óta folyton piszkálnak, beszólogatnak nekem. Pedig semmi rosszat tettem...
Ha válaszolok a tanár kérdésére, már is rögtön jönnek a beszólások. Pedig nem vagyok egy stréber, nem nagyon szoktam tanulni, egyszerűen csak sokat olvasok, az órán is figyelek, és megmarad a tananyag a fejemben...
Az egyik osztálytársam elkezd gúnyolni az órán, a többiek rögtön követik a példáját.
Pedig nyolcadikosok...
Ezt a 2 hetet még kibírom, aztán már szerencsére nem találkozok velük többet.
15/L
engem is piszkálnak mert nem akarok a nagy menő arcnak nyalni.. és mert kiállok a véleményem mellett. de különösebben nem érdekel. 7.es vagyok.. és olyan mint az OVODA! komolyan, ezek lesznek gimiben úgyis nagyon megszivatva, mert ők nemfognak nyalni és ezért jól elverik őket. ennyi :D
amúgy nálunk még egy fiút is közösítettek, mert még szűz.. 7.ben.. nah mindegy... ők tudják..
14L
Engem egy osztálytársam szivat csak.Nem tudom miért semi rosszat nem tettem neki.Sokkal erősebb és nics kedvem verekedni.
De én nem hiszem hogy kibirom ezt a két hetet verekedés nelkül.Attól félek hogy mások lássák hogy szivat engem és ök is beszálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!