Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal ma msn-en kamoztunk, de én elfelejtettem és elkezdem piszkálni az orrom, mire ő megkérdezte, hogy "fincsi? ". Annyira gáz volt, most biztos megundorodott tőlem. Mit csináljak?
Hát az az igazság, hogy be is kaptam.
Annyira gáz, majd elsüllyedtem szégyenemben.. Gyorsan le is építettem, hogy mennem kell fürdeni és majd holnap beszélünk.
A legnagyobb gáz, hogy ráadásul már koliban volt, és lehet, hogy a haverjai is látták.
Most mit csináljak? :S
hát nem nagy ügy :)
csinálj úgy mintha mi sem történt volna, ne hozd fel a témát és majd elfelejtődik a szitu :)
hát ha a haverjai is látták volna,azt te is láttad volna,nem? vagy csak ő nézett téged? annyira nem gáz, nevettek egy jót, fiúk :D
vannak ennél cikisebb dolgok is, majd elfelejtik.
Hát ő csak estefelé szokta bekapcsolni a kameráját, ezért nem tudom, hogy a haverjai ott voltak-e.
Amúgy nem, nem fake kérdés, de bár az lenne :S
Akkor nem fogom felhozni, nagyon remélem, hogy ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!