Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anno 12körül jöttünk össze....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anno 12körül jöttünk össze. Tegnap 7percel később írtam, h boldog hófordulót. Erre lecseszett, h elfelejtettem. Ez dilis?

Figyelt kérdés

1,5éve vagyunk kapcsolatban. 18fijúka

+ most megkérdi, hol írta az egyik író az egyik könyvét....én meg mondom: talán itt vagy itt. erre meg megkapom, h olyan hülye vagyok, miért nem tudom azt mondani h nem tudom. holnap érettségizik am. nekem 100as szóbelim lett magyarból és még ő hülyézz le engem.

ez ennyire nem akar már tőlem semmit vagy csak nincs kin levezetnie?

2009. jún. 18. 21:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Itt valami bib van. szerintem hanyagoljátok egymást egy darabig.
2009. jún. 18. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:

Ez nem normális dolog.

Szerintem el kéne beszélgetnetek....

2009. jún. 18. 21:19
 3/15 anonim ***** válasza:
hát ez elég durva hallod...kissé nem normális,ha képes ilyenért lecseszni,az meg,hogy lehülyéz,hát minden csak nem épp a szerelem jele szerintem... szerintem kicsit most hanyagold amíg bocsánatot nem kér, érezze, hogy megbántott, aztán ha leesett neki, hogy ez így nagyon nem oké, megbeszélhetitek a dolgot... de szerintem az, hogy most érettségizik még nem ok arra, hogy bunkó legyen, én is most érettségizek, de eszembe nem jutna nekiesni a szerelmemnek... ha ideges szedjen hangyát vagy fusson pár kört!
2009. jún. 18. 21:19
 4/15 A kérdező kommentje:

hiába beszélek vele. mindig az van, h én kérek bocsot.

én is érettségiztem, de nem ment át hisztis pi.sába. nem értem, miért ilyen velem, aki állandóan csak szurkol neki.

2009. jún. 18. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:

Úristen HÉÉÉÉT perc, hát mit képzelsz Te magadról?!

Lehet, hogy az érettségi miatt ideges, de ez akkor is bőven túlzás. Addig ne nagyon beszélj vele, amíg minimum egy bocsánatkérést meg nem ereszt.

2009. jún. 18. 21:24
 6/15 A kérdező kommentje:

azt mondta, azért, mert én anno lecsesztem azért, mert nem volt képes egész nap annyit írni, h boldog hófordulót.

mármint, h ő a lány, és leszarta szó szerint.

2009. jún. 18. 21:32
 7/15 anonim ***** válasza:

na, most végleg összezavarodtam a nemedet illetően :S te akkor lány vagy, ugye?

amúgy én is idegbeteg voltam értettségikor, meg minden vizsga előtt, de lehet tényleg kicsit túlzás, hagyd békén, majd vizsga után remélhetőleg megint normális lesz..

2009. jún. 18. 21:46
 8/15 anonim ***** válasza:

"mármint, h ő a lány, és leszarta szó szerint." ...a kérdező inkább fiú mint lány:D

az durva ha csaj és ilyet csinál:S inkább srácról tudnám ezt elképzelni(már bocs mindenkitől,nem gondolom h minden srác ilyen,csak na.. értitek)

mindegy,szerintem is hagyjátok most egymást kicsit,várd meg amíg észreveszi h ez azért bunkóság volt és bocsánatot kér

2009. jún. 18. 21:57
 9/15 anonim ***** válasza:
lehet kicsit idegbeteg az érettségi miatt. sztem várd ki a végét, és ha azután is ilyen dilis marad akkor mehet a retekbe.
2009. jún. 18. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Aha szóval a csajoknak van valami beütése. Én barátnőm is ilyen. Én érettségiztem most, ő csak egy évvégi vizsga. Én dícsértem stb. Am kva szar lett neki (jó, hogy a tanáruk hülye de akkor is) Nekem jó lett stb és engem oszt le, hogy szar. És velem is bunkó flegma stb. Beszélgess el vele picit erőteljesen, hogy észrevegye, hogy ez így nem jó és vagy észheztér vagy nem lesz jó vége. Én is már leordítottam tudom nem szép de legalább normális.
2009. jún. 18. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!