Adnátok még egy esélyt a barátságnak ha a barátnőtök nagyon megbántana titeket?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 09:05
1/10 anonim válasza:
Attól függ mivel és miért bántana meg. De alapvetően nem bocsátanék meg neki...
2/10 anonim válasza:
ugyan, miért kell iylen szúrósnak lenni ?
mindenki mondhat olyat ami nem esik jól, de túl kell lépni rajta, persze nyilván olyan kapcsolat kell ehhez ahol erről is nyíltan tudtok beszélni, és legközelebb tudja mi az ami téged megbánt ... sztem.
3/10 anonim válasza:
Egyszer volt szükség ilyenre, de rosszul tettem, hogy adtam esélyt, csak még jobban kihasznált és bántott, úgyhogy azóta nem állok szóba vele.
4/10 anonim válasza:
Engem megbántott, és azóta nem beszélünk, én nem az a fajta vagyok aki megbocsájt. Nem rossz már amit mondott, de akkor sem fogok vele többet leállni.
5/10 anonim válasza:
Attól függ. Én magamtól biztosan nem mennék utána, ha ő odajon és azt mondja bocsánat, akkor talán. De ez a körülményektől és a dolgoktól sokban függene. Sajnos nagyon rossz természetem van ilyen téren....
6/10 anonim válasza:
A megbántás a veszekedésnek egyik kifejező alakja, amit általában egy békítő szex-szel orvosolni lehet.
Természetesen senki sem hibátlan, mindenkinek vannak hibái, amit meg kell szokni - vagy megszökni -, de ha igazán szereted a lányt, képes vagy megbocsájtani neki. Ez nem vonatkozik azonban a megcsalásra, mert az nem megbocsájtható dolog: aki megcsalt már egyszer, képes lesz a későbbiekben is... akár többször!
Ha összekaptatok csak, akkor üljetek le, beszéljétek meg a problémátokat, ez sokat segíthet!
7/10 anonim válasza:
10:10 - A kérdés barátságokról szól, nem párkapcsolatról...
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, én barátságra gondoltam ,tini korunk óta barátnők voltunk,és volt az életében 1 tragédia amikor én kiálltam mellette,ezek után engem nem szóval bántott meg.Köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 22. 06:27
9/10 anonim válasza:
Én megbocsáájtanék...mi értelme van haragot tartani?
10/10 zsana1495 válasza:
A legjobb barátnőm egyszer nagyon megbántott, de nem úgy, hogy azt ne lehessen túlélni. Egy hétig nem szóltam hozzá, aztán valahogy megint elkezdtünk beszélgetni. Békülj ki vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!