Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lehet ezt baratsagnak nevezni?...

Lehet ezt baratsagnak nevezni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy regi iskolatarsam, akivel mindig is nagyon jo baratsagban voltam. Evek ota sikerul tartani a kapcsolatot. O ferfi, en no, de sosem vonzodtunk egymashoz, sosem akartunk tobbet a masiktol. Nekem mar ferjem, gyerekeim vannak. Kb. 2 eve megnyilt nekem, es mondta, hogy sosem volt meg kapcsolata, valamit nagyon elszur mindig. Probaltam neki tanacsokat adni, hogy a noi oldalrol tudja a dolgokat szemlelni. Igy azota mar tobb kapcsolata is volt. Az utobbi masfel evben nincs olyan het, hogy ne irna nekem emailt. Mindig tanacsot ker, hogy most mit lepjen, ha a lany ezt mondta, az mit jelent pontosan, mit gondolok errol a kapcsolatrol stb. En eddig szivesen adtam neki tanacsot, de miota ez elkezdotott, annyit nem kerdezett, hogy hogy vagyok vagy akarmi. Az egesz email csak egy sirankozas es tanacskeres, semmi mas. Lehet ezt baratsagnak nevezni? Egyszer visszairtam neki, hogy eszrevegye magat, de megsertodott, majd par het mulva jelentkezett, de ismet nem kerdezett semmit. Ugy erzem, hogy csak kozvetitonek hasznal, nem kivancsi ram. Baratsag ez meg?
2010. ápr. 30. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha soha nem kérdez rólad semmit pl:Hogy vagy? vagy akármi és nem is szoktatok találkozni vagy akár e-mailben is ezen kívűl másról beszélni akkor ez már nem igazi barátság szerintem.

L/13

2010. máj. 3. 19:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Minek segítettél neki?Elszállt magától.Hadd siránkozzon!Ne legyél mindig te az,akinek hallgatni kelljen,ő meg még megis sértődik,ha nem hallgatsz..ch!A férfiak a nőket úgy lenézik,ahogy vannak..na a férjed az megérdemli,hogy szeresd,mert ő szerintem nem néz le téged így,mint ez a másik "hím"..

Női-férfi barátság van,csak állandóan veszekedésbe torkollik..ha pedig nem torkollik veszekedésbe,akkor megunják egymást egy idő elteltével.:P

2010. máj. 4. 13:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy energiavámpír! Már, ha van ilyen, akkor, ez a fiú, az. Csupán használja másikat, belőle él. Panaszkodik és leszívja az energiát.

Kis ideig ez akár hízelgő is lehet, hiszen én vagyok az okos és erős, ami jó érzés mindenkinek, de lám, aztán rá kell jönni, hogy csupán használ. Mint a fogkeféjét, annyit is törődik velem. Méltatlan helyzet. Én, kiszállnék belőle, és teljesen mindegy, megsértődik-e. Mert az ő viselkedése a sértő.

2010. máj. 4. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!