Lehet ezt baratsagnak nevezni? Mit tegyek?
Ha soha nem kérdez rólad semmit pl:Hogy vagy? vagy akármi és nem is szoktatok találkozni vagy akár e-mailben is ezen kívűl másról beszélni akkor ez már nem igazi barátság szerintem.
L/13
Minek segítettél neki?Elszállt magától.Hadd siránkozzon!Ne legyél mindig te az,akinek hallgatni kelljen,ő meg még megis sértődik,ha nem hallgatsz..ch!A férfiak a nőket úgy lenézik,ahogy vannak..na a férjed az megérdemli,hogy szeresd,mert ő szerintem nem néz le téged így,mint ez a másik "hím"..
Női-férfi barátság van,csak állandóan veszekedésbe torkollik..ha pedig nem torkollik veszekedésbe,akkor megunják egymást egy idő elteltével.:P
Ez egy energiavámpír! Már, ha van ilyen, akkor, ez a fiú, az. Csupán használja másikat, belőle él. Panaszkodik és leszívja az energiát.
Kis ideig ez akár hízelgő is lehet, hiszen én vagyok az okos és erős, ami jó érzés mindenkinek, de lám, aztán rá kell jönni, hogy csupán használ. Mint a fogkeféjét, annyit is törődik velem. Méltatlan helyzet. Én, kiszállnék belőle, és teljesen mindegy, megsértődik-e. Mert az ő viselkedése a sértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!