Nem undorito az ilyen "no"? Bar ezt nonek lehetne nevezni. Ti nem akadnatok ki ra?
Annyi a lenyeg, hogy van egy jobaratom, illetve o nekem egy szakmabeli tarsam. Elore elmondanam, hogy soha nem volt kozottunk semmi sem es ez nekem meg most se fordul meg a fejemben. Nos ez a srac -szegeny- osszeszedett maganak egy idiota not, mert ez a csaj total sakkban tartja. Ez engem nem is erdekelne, mert semmi kozom hozza es nem kot le az ilyesmi, csak az a baj, hogy nem ez a no megtiltotta neki, hogy velem szoba alljon a srac. Mind a ketten jok vagyunk a hivatasunkban es szoktunk egyutt dolgozni neha. Muveszek vagyunk mind a ketten. A csak meg erre is feltekeny, mert hallott mar rolam mas korokben is es szerintem komplexusa van. Ez meg mindig nem erdekelne, csak a dolog ott jott ki most, hogy ez a srac tudna nekem szerezni munkat, ami fontos lenne (abba a team-ban dolgoznek) ahol o is van es ezt a liba tiltja neki. Nos a sracnak ki kellett torolnie engem mindenhonnan (facce..ilyesmik). S most nem tudom majd, hogyan fogok vele errol tudni beszelni, mert a munka mar felig szervezve van. (Szolt a fonokenek, hogy jonnek...stb.)
Nekem ez fontos lenne, hogy osszejojjon ez a munka, mert szar csaladi helyzetben vagyok. Mit csinaljak ilyen esetben? En felajanlottam azt is hogy szivesen talakozok a lannyal es megismerkednek vele, de erre se kepes. Csak a hiszti es a sracot ellenorzi. Kutat a telefonban, emilben...mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!