Csak szerintem undorító, amikor a buszon meg a héven smárolnak?
Undorítónak nem mondanám, csak szerintem ez nem tartozik másokra, otthon kéne csinálni. Oké, ha adnak egymásnak egy puszit vagy egy rövid csókot váltanak, de hogy perceken keresztül nyalják-falják és fogdossák egymást, az már szerintem inkább otthonra való elfoglaltság.
Egyszer buszon ültem, mellettem egy pár nagyon megfeledkezett magáról, egy néni meg folyamatosan bámulta őket. Aztán még a srác cseszte le a nénit, hogy mit bámul. Hát könyörgöm, ha annyira zavarja, hogy bámulják, talán nem olyan helyen kéne csinálni, ahol ez előfordulhat.
Ha diszkrét és nem sokáig tartó akkor sztem nem gond.
De ha nem ilyen, akkor nevetséges és senki nem kíváncsi rá.
Egy-egy puszi belefér szerintem is, de ez a több percre a másik szájába mászunk, nadrágjában turkálunk az esetlegesen zsúfolt tömegközlekedési eszközön...hányinger.
Egyszerűen nem érdekel, én sem csinálom, nem is lenne hozzá gusztusom annyi ember előtt. Tartsák meg maguknak. Aztán ja, még meg vannak sértődve, ha megbámulják őket...röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!