Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem undorito az ilyen "no"?...

Nem undorito az ilyen "no"? Bar ezt nonek lehetne nevezni. Ti nem akadnatok ki ra?

Figyelt kérdés

Annyi a lenyeg, hogy van egy jobaratom, illetve o nekem egy szakmabeli tarsam. Elore elmondanam, hogy soha nem volt kozottunk semmi sem es ez nekem meg most se fordul meg a fejemben. Nos ez a srac -szegeny- osszeszedett maganak egy idiota not, mert ez a csaj total sakkban tartja. Ez engem nem is erdekelne, mert semmi kozom hozza es nem kot le az ilyesmi, csak az a baj, hogy nem ez a no megtiltotta neki, hogy velem szoba alljon a srac. Mind a ketten jok vagyunk a hivatasunkban es szoktunk egyutt dolgozni neha. Muveszek vagyunk mind a ketten. A csak meg erre is feltekeny, mert hallott mar rolam mas korokben is es szerintem komplexusa van. Ez meg mindig nem erdekelne, csak a dolog ott jott ki most, hogy ez a srac tudna nekem szerezni munkat, ami fontos lenne (abba a team-ban dolgoznek) ahol o is van es ezt a liba tiltja neki. Nos a sracnak ki kellett torolnie engem mindenhonnan (facce..ilyesmik). S most nem tudom majd, hogyan fogok vele errol tudni beszelni, mert a munka mar felig szervezve van. (Szolt a fonokenek, hogy jonnek...stb.)

Nekem ez fontos lenne, hogy osszejojjon ez a munka, mert szar csaladi helyzetben vagyok. Mit csinaljak ilyen esetben? En felajanlottam azt is hogy szivesen talakozok a lannyal es megismerkednek vele, de erre se kepes. Csak a hiszti es a sracot ellenorzi. Kutat a telefonban, emilben...mindenben.

2011. júl. 29. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Keresd meg a főnökét, és intézd tovább az ügyedet közvetlen. Ha munkavégzés közben találkoztok, ahhoz nem lehet semmi köze. Ha lehet ne hívd a srácot telefonon, gondolom féltékeny a lány.
2011. júl. 29. 10:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Az nem kifejezes, hogy feltekeny! Nagyon az! Undorito az ilyen. Nem ertem, hogy lehet egy ennyire ostoba...no meg a srac is.
2011. júl. 29. 11:01
 13/16 A kérdező kommentje:
Probaltam keresni a fonoket, de nincs meg semmi kontakt sajnos. Meg a nevet se tudom. Az lesz majd hogy szemelyesen fogok bemenni a ceghez es ott informalodok az elerhetosege felol, ha a sraccal nem tudok mit kezdeni.
2011. júl. 29. 11:02
 14/16 anonim ***** válasza:
A csaj valamivel zsarolhatja a baràtodat, ha ennyire papucs lett mellette. De mégis mi a baja veled?
2011. júl. 29. 11:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párom azt mondaná, hogy nem találkozhatok a férfi barátaimmal, illetve le kell őket törölnöm facebookról, a képébe röhögnék. (És természetesen én sem kérek tőle fordítva ilyesmit.)

Ne a nőt szidd, a srác a hülye, hogy hagyja magát ennyire irányítani. Küzdjél a munkádért!

2011. júl. 29. 11:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nemcsak a képébe röhögnék, de rögtön meg is utálnám és vágnám ki a francba.

Nekem is van/volt hasonló barátom. de a te helyzeted nagyon komoly, kb. az életed múlik rajta a munka miatt.

Nálunk annyi volt, hogy szinte legjobb barátok voltunk együtt jártunk rengeteg helyre és a munkánkat is megbeszéltük, időnként voltak közös dolgaink. Mi inkább az üzleti életben segítettük egymást.

A barátnője az elejétől fogva hisztizett, kb ugyanúgy, mint a csaj akiről te írsz. Mondjuk én lerendeztem, így nekem nem mert szólni csak ha pl telefonon is beszéltünk hallottam, hogy ordítozik a háttérben vagy folyton beleszólt a beszélgetésbe. Barátomnál akkor telt be a pohár, amikor egyszer sz.gépen keresztül kommunikáltunk és fontos fájlt küldtem át neki (időre kellett ráadásul és még munka is volt vele). A csaj meg fogta magát és kikapcsolta a gépet, mert szerinte túl sokat beszéltünk. Barátom totál nyugodtan felállt a géptől, fogta és kitette a lányt a házból. Nagyon vicces volt, mert videókapcsolaton keresztül beszéltünk utána és hallottam, ahogy rinyál és veri az ajtót a csajszi. Negyed óra után jutott csak eszünkbe, hogy azért a táskáját érdemes lett volna utána dobni, mégis tudjon buszjegyet az anyjáékhoz vagy valami...

Na mindegy, szerintem barátodnak kellene erőt vennie magán. Én egyébként sokáig szövegeltem neki, mert eleinte nem nagyon tett semmit az ügyben. Rengeteg bosszúságot okozott a csaj nekem is, mert volt, hogy hagytam üzenetet a barátom saját telefonjára vagy e-mailjére és a csaj elolvasta vagy nem adta át, vagy direkt ki is törölte. Mondjuk én ilyenkor fogtam magam és átmentem hozzá, bevágtam a kocsiba és elmentünk egy étterembe, ahol nyugodtan meg tudtuk beszélni a dolgokat.

Talán neked is hasonlóan kellene cselekedni. Menj oda, vagy kapd el valahol a srácot és beszélj vele! Mondd el, hogy ez neked mennyire fontos, ha még számítasz neki legalább ezt tegye meg érted.

Egyébként hány éves ez a srác? Még fb-ről is törölt a csaj miatt? Atyaúristen! Az anyjával mi a helyzet? Lehet nem ártana neki sem megemlíteni, hogy a csaj hogy bánik vele. Bár nem tudom mennyit érne a dolog, pláne ha mondjuk az anyja is így bánt vele.

Remélem azért sikerül valami megoldást találnod, engem is nagyon dühítenek az ilyen pi.csák!

(Egyszer egy haveromnak meséltem, csak annyit mondott: Kill it with fire! :DD)

2011. júl. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!