Nagyon csendes és szerintem unalmas lány vagyok. Amikor valaki hülyül, zavarba jövök, nem igazán tudok a helyzettel mit kezdeni. Mit tegyek?
Ne törőggy ezzel, én magambol idulok ki, ha valami ojan témája van a többi osztájtásamnak ami engem nem izgat akk nem osztájtársammal beszélek hanem vki mással... Nem hinném
h unalmas vagy me mindenkinek van jó és rossz oldala.
Lehet te csak a rosszat látod, de biztos van aki a jót is meglátja benned, csak tudasd a környezeteddel mit szeretsz és biztos akad akivel beszélgetésbe kavarodsz, ha még a leg váratlanabbak is válhatnak a legjobb barátaiddá. Nekem elsőbe csak azok voltak az ismerőseim akiket ovibol ismertem... majd mára meg a suli harmadát ismerem és beszélek velük. Ha meg nem sikerül semmi itt a VILÁGHÁLÓ!! Biztos tudsz vkivel minecraftozni.. farmeramázni... hosz ezek a leg alapabb barátikör növelő. Vagy he ez se jön be (amit kétlek) ird ki ide gyakorira h "Vki beszélgetni" mert erre harapnak a unatkozó emberek... Bocsi h sokat írtam, röviden nem tok fogalmazni. Remém segítettem.
Nekem már most szimpatikus vagy. Kár. Mert én meg azt akarom, hogy mindenki hagyjon békén.
Sok állat elvonul mielőtt megdöglik. Ha jól emlkészem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!