Hogy lehetnék csendes, visszahúzódó lányból nagyszájú, vagány lány? 22L
De hogy érted? Azt akarod, hogy csak simán kedveljenek, népszerű legyél vagy beképzelt akarsz lenni?
Amúgy hogyha nem ment a beszéd, akkor nem hinném, hogy ez változni fog..
Mondjuk amúgy nekem a sport adott sok önbizalmat..
Szia!
Én azt tanácsolom neked, hogy mindenképpen csinálj meg egy személyiségtesztet, és olvass utána a személyiségednek. A neten is elérhető Hallesby: személyiségtípusok című rövid könyve, nekem sokat segített. Elsőre: valószínű, hogy melankolikus személyiségtípus vagy, ezen nem tudsz változtatni, így születtél és így is fogsz meghalni. Azonban ez egyáltalán nem baj, ha tudod mik az erősségeid és mik a gyengéid, mert az előbbieket tudod erősíteni - ez önbizalmat ad majd - az utóbbiakat pedig figyelembe tudod majd venni, és ez segíteni fog!
Én olyan vagyok, amilyen te szeretnél lenni (szangvinikus), hidd el így sem fenékig tejfel az élet! ;-) Az ellentétek vonzák elvből kiindulva kell lennie a barátaid közt ilyen embernek, sokat jelent, ha vele vagy, mert formálódni fogsz. Tudom mert a feleségem is olyan mint te, és látom rajta a változást... ;-) A könyvet el tudod olvasni itt: [link]
Üdv. Péter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!