Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeillene egy nagyszájú vagány fiú egy csendes, nyugodt lánnyal?
Megtetszett az osztály vagánya? És nem mersz neki szólni csak itt fantáziálsz róla. Hát nemtudom így szótlanul mennyi esélyed lenne hogy oda férkőzz a többi lány közé a sorba. Bár kitudja lehet pont ez jön be neki.
Viszont én nem szeretem ha csak fekszünk itthon és én beszélek a lány meg hallgat. Azért szeretném ha ő is beszélne nekem valamiről.
Nem kizárt, persze hogy összeillenek-e, az sok mindentől függ.
Ne feledd, hogy a "csendes, nyugodt" lány a fiúk számára elsősorban "nehezen elérhető" lánynak tűnik, azaz: "túl sokat kell vesződni vele", ami rossz pont.
Ennek megfelelően nem téged fog választani, ha nincs rá nyomós oka, márpedig egy "nagyszájú, vagány fiú", aki tehát könnyen ismerkedik, valószínáleg sok lányt ismer. Ezeknek egy része nem csendes/visszahúzódó/félénk. Ők vannak a fiú listájának elején. Te később következel. Ez a kiinduló helyzet.
Valahogyan meg kell oldanod, hogy felkeltsd a figyelmét, persze nem ügyetlenül vagy ízléstelenül. Pusztán az, hogy "összeillhettek", nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!