Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összeillene egy nagyszájú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeillene egy nagyszájú vagány fiú egy csendes, nyugodt lánnyal?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én egy csendes, nyugodt csaj vagyok, ő meg egy vagányabb pasi. Odavan értem már egy jó ideje (és persze én is érte), és minden jól működik.

Ezt csak azért írtam le, hogy vannak azért kivételek is. :)

2009. nov. 23. 14:06
 12/12 anonim ***** válasza:
"hasonló a hasonlónak örül.." Ez azért nem egészen igy van,mert ha két nagyszájú ember alkot egy párt,akkor ott hamar "tűz " lesz,mert mindkettő temperamentumos és kioltják egymást..,ugyanez van ha két csendes ember kerül össze,ott meg nincs aki "húzza" a másikat,ennek sincs nagy jövője..,két különböző személyiség(nyugodt+vagány) a legösszeillőb pár sztem,mint ahogy a szólás is tartja:"az ellentétek vonzzák egymást...";)
2009. nov. 23. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!