Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A képzelő erő (álmodozások)...

A képzelő erő (álmodozások) érdekelnek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Amikor zenét hallgatok, akkor el szoktam képzelni szituációkat. A zene ritmusától és hangulatától függően. Néha azon gondolkodtam hogy könyvet is írhatnék az ilyen zenével kiindított álmodozásojról. Nem szeretném elmondani hogy miket álmodozok mert lenne rossz hozzászólás. Privát üzenetben leírnám mik ezek és aki nem akarja ide írni az írhat priviben mert érdekelnek mások álmodozása.
2015. ápr. 1. 21:58
 1/7 anonim válasza:
Nekem álmodozhatsz! ;-)
2015. ápr. 1. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Biztos érdekes volna:)

Most már kíváncsi vagyok. Arról is írhatnál, milyen műfaj mögött milyen személyiség lehet.

Ez a részlet tetszik?

https://www.youtube.com/watch?v=xnx-IHEA0ck

2015. ápr. 1. 23:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát...lehetne ütősebb ha már az ilyen hard metál meg ugynevezett sötét zenéről van szó. Szeretem ezt a műfajt is :) @ Lucifer
2015. ápr. 2. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Úgy döntöttem hogy mégis leírom ezeket a fantáziákat,jöhet a cikizes. ;)

Amikor pl. Reborn-era-t hallgatom akkor elképzelem azt hogy sok ember ketrecekbe van zárva, és ők kivégzésre várnak. Engem meg egy nagy kőre bilincseltek hogy engem is kivégezzenek de én akkor csak kiszabadulok és igazából olyan mintha valami entitás lennék.. Tornádót alakítok higy megölje az isist. És ezután kiszabadítom az embereket

2015. ápr. 2. 00:09
 5/7 anonim ***** válasza:

:DDD

Ebben semmi ciki nincs. Ráadásul az ízlésed kifejezetten kellemes így elsőre:)

Számomra azt jelenti az álmod, hogy jó ember vagy, akinek fontos az igazság és nem söpörhető csak úgy el, mint egy báb.

Illetve érzel magadban valami erőt, szeretnél hatalmat, amivel nem visszaálnél.

És ez tesz különlegessé téged.

Egyik filmben amúgy kikötnek így egy nőt. Csak ott végig mennek rajta a római katonák, ha jól emléskzem:(

Durva ez a világ...De a sötétségben még van fény.

u.i.

"Luci fera moxita deus" :P

2015. ápr. 2. 00:18
 6/7 A kérdező kommentje:
😊
2015. ápr. 2. 00:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Ferux deus axiem tutis, voxi turam eranos plexis :p
2015. ápr. 2. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!