Kit érdekelnek a mai kortárs, fel nem fedezett írók és regényeik? Ki írna nekem kritikát?
Szia. Én is szeretek írni és olvasni is más amatőr írókat. Beleolvastam az egyik regényedbe (sajnos többre most nincs időm, de érdekel, szóval végig fogom olvasni őket) Nem vagyok sem profi sem tapasztalt, szóval csak a saját benyomásaimat, véleményemet írom le, ami teljesen eltérhet másokétól...
Nagyon tetszik a sokszínű, választékos szókincsed, a képeid. Nagyon szépek a leíró részek, igazán tudod láttatni és éreztetni, amit szeretnél. Ami nekem negatívum, hogy még így is van elég sok szóismétlés (ez egyébként nálam is gyakori hiba), és az, hogy néha a mondatok szerkezete valahogy nem az igazi. Úgy hat, mintha túl akartad volna komplikálni és összekuszálódott volna. De az is lehet, hogy helyi nyelvi szokásokból származnak ezek a furcsa mondatok, nem tudom. Nem tudom, milyen a többi regény, A rabszolgalányba kezdtem bele, ami nekem egy kicsit túl van tördelve. Mire belemélyednék egy részbe és átérezném a hangulatát, mindig más nézőpontra váltasz. Nem baj, ha több személy szemszögéből meséled a történetet, csak ne ugrálj ilyen sűrűn :)
Szia örülök, hogy tetszik. Eddig nem figyeltem hogy szét van tördelve. Átnézem. Épp most akartam úgyis nekilátni, hogy áttanulmányozzam és javítsam amit megtalálok hibát. A szóismétlések, hát igen, nagy hiba, de nehéz kiküszöbölni, a szavak mindig ugyan úgy jutnak az eszembe, szinte a sorrend sem más. És bevallom mivel a fejemben szinte ugyan az a szöveg amit már leírtam, így nehéz átfogalmazni.
Az ugrálás, hát ezt nem érzékelem. Nem tudom ki hogy ír, de nekem mint egy film pereg a fejemben az esemény, és én csak igyekszem követni és leírni. Azt hiszem az a baj, hogy igyekszem az egész nyelvet használni, és tényleg lehetséges, hogy túlkomplikálom.
Köszönöm az észrevételedet. Ahogy lesz időm, mert nekem sem mindig van, átgereblyézem A rabszolgalányt. Utána nézzek a hibáknak, köszönöm az észrevételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!