Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen témák érdekelnek Titeket?

Milyen témák érdekelnek Titeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Körülbelül igyekeztem belőni a kérdést a megfelelő kategóriába. Amire kíváncsi lennék, az tulajdonképpen az, hogy milyen témák érdeklik mostanában a mai fiatalságot és az internetező középkorosztályt? Miről hallanátok/olvasnátok szívesen? Bármit írtok, azzal segítetek.

Egyébként csak, hogy érthető legyen a kérdés valamilyen szinten: hosszú idő után úgy gondoltam a napokban, hogy ráveszem magam és elindítok egy blogot, amiben leírom néhány gondolatomat úgy általánosságban. Van sok saját ötletem is, de gondoltam "statisztikai" jelleggel felteszek itt is egy kérdést?

(az a tapasztalatom, hogy ezt az oldalt még nem lepték el teljesen a negatív emberek, ezért itt talán van esélyem normális válaszokra is)

2013. ápr. 27. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
sport, fizika, lányok de szerintem ezt nem kell modani
2013. ápr. 27. 22:27
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Emberi kapcsolatok (nem csak párkapcsolati), olvasmányélmények, hétköznapi "szösszenetek"
2013. ápr. 27. 22:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Politika, történelem (leginkább az 1900-as évektől a rendszerváltásig), irodalom, meg emberi kapcsolatokkal kapcsolatos tanácsok (leginkább párkapcsolati)

23N

2013. ápr. 27. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Kevés olyan van, ami nem érdekel, vagy ne olvasnék el, ha rálelek, és jó a stílus. Sok dolog ezen múlik: stílus, helyesírás, nyelvhelyesség, általános érdeklődés, intelligencia, szilárd, tényeken alapuló vélemények és egyéni felfogások, érdekességek, akár hétköznapi események, könyv-, film-, színházélmények, zene, vers, napi politikai, gazdasági események, történelmi kérdések, vallás, tudomány, világnézetek, pszichológia, játékok, írás, fotózás, művészetek, gasztronómia - ezekről, így szívesen olvasok.

Ami egyáltalán nem érdekel, az a divat, szépségipar, különféle kozmetikai cikkek próbája, technológiai termékek tesztje (pl. fényképezőgépek összehasonlítása, stb), autók, motorok (kivéve a különlegességeket), a sport sem vonz, kivéve a téli és a vízi sportokat, meg a különlegességeket itt is, illetve világbajnokságok, olimpiák. Szóval tőlem írhatsz bármiről, a lényeg az, hogy hogyan teszed. Másokat ne bánts vele, ne légy agresszív, ha valaki nem ért egyet veled, fogadd el és érvelj, ne legyen csőlátásod, legyen igényes a blog kinézete (lehet igényes egy sima sablonnal is), a helyesírásra, nyelvhelyességre adj, tegyél fel képeket, stb...

Egyébként kb 2 hetente szoktam egy nagy blogtúrát tartani, körbenézegetek mindenféle témában. Van, hogy rögtön tovább is megyek, de néha 1-2 órát is elszöszölök egy blogon, aztán utána nem keresem, ritkán pedig el is mentem, és heti 1-2-3 alkalommal megnézem.

Milyen témában írnál elsősorban?

2013. ápr. 27. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Igazából minden érdekel, ha érdekesen van előadva. :D

De ha valamit ki kell emelni: pszichológia, társadalom, filozófia, idegen nyelvek, filmek (főleg drámák), sorozatok, smink, karrier-és továbbtanulási lehetőségek, utazás.

Legtöbbször ilyen témákkal kapcsolatos oldalakat nézek. Szerintem annyi válaszból amennyit kapni fogsz, még nem igazán tudsz majd statisztikát készíteni, ahhoz több tucat válasz sem elég. Azért kezdésnek jó. :)

19/L

2013. ápr. 27. 23:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Étterem,pizza tesztek,hol mi olcsóbb,érdekes helyek,kiránduló helyek,látnivalók,érdekességek a nagyvilágból,NASA és űrbeli dolgok,természettudomány,saját készítésű ételek,tippek-trükkök a konyhában.
2013. ápr. 28. 00:15
 7/11 A kérdező kommentje:

Nos, köszönöm a válaszokat, nem csalódtam, tényleg írtatok sok jó dolgot.

Válaszolva:

-Nincsen konkrét témám, az élet dolgairól fogok írni bejegyzéseket lazább stílusban. Úgy próbálom összerakni majd az egészet, hogy némiképp társadalmi tükör legyen, némiképp provokatív jellegű, de mindenképpen értelmesebb keretek közt, és természetesen a saját értékrendszerem szerint. A filmbemutatásokat, termékbemutatásokat, túl személyes történeteket inkább meghagynám másnak :) A bloggal nem célom megbántani senkit, bár nem állítom, hogy nem is fogok vele.

-23:11-nek: igazad van, rosszul fogalmaztam, hiszen ebből nem lesz statisztika, csak egy-két gondolatot szerettem volna olvasni :)

Várok további véleményeket is. Aki esetleg bele szeretne kukkantani a dolgokba, az itt megteheti (bár egyelőre csak pár bejegyzés van, ahogy időm és kedvem engedni majd bővítek):

[link]

2013. ápr. 28. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Na, ha tényleg ilyen lesz a blogod, akkor szívesen beleolvasok majd, pont az ilyen témájú post-okat szeretem. :) Néha én is szívesen kiírnám magamból a véleményemet egy-két dologról, de sajnos nem sok írói tehetséggel áldott meg az ég és mindig mikor megpróbálok írni valamit, a végére olyan semmitmondó és unalmas lesz..:/

(19/L vagyok)

2013. ápr. 28. 13:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Irodalom, de nem ám a bestsellerek.

Elsősorban az igényes szórakoztató irodalom. A klasszikusokat is kedvelem természetesen, de ezekről már annyit írtak, hogy azzal Dunát lehet rekeszteni. Számos kevésbé ismert, kevésbé felkapott vagy kevésbé elcsépelt, mégis kiemelkedő irodalmi értéket képviselő szerző illetve mű van. Ezek érdekelnek engem igazán.

Kedvelem a szociográfiákat, a szatírákat, az igényesebb publicisztikai műveket, érdekel a szociológia, a politológia, de szívesen olvasok irodalmi szempontból igényesebb szórakoztató könyveket is, leginkább bűnügyi komédiákat és fejlődésregényeket.

A szürke ötven árnyalatát, Fejős Éva könyveit és a hasonszőrű sajtótermékeket nem tartom könyvnek, az én értékrendem szerint ezek gyújtóspapírok.

Mondhatjuk, hogy a kultúrsznobok táborát képviselem, de a kevésbé vérszomjas fajtáét.

2013. ápr. 28. 14:23
 10/11 anonim ***** válasza:

9. vagyok megint. Mivel más is írt olyat is, hogy "mi az, ami egyáltalán nem érdekel", én sem maradok ki a sorból.

Tökéletesen hidegen hagynak a következők: szépségipar, divat, párkapcsolati tanácsok, sztárok, pletykák, a kortárs könnyűzene kevésbé színvonalas rétege (tehetségkutatók "sztárjai", stb.), tévés sorozatok többsége (Barátok közt, és egyéb fertelmek).

2013. ápr. 28. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!