Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! (és lányok is) Melyek azok a témák, amelyek érdekelnek egy pasit? Mit csináljak, hogy megkedveljen?
Van egy srác (20), holnap lesz az első "randink"... Eddig még csak 2× beszéltem vele személyesen, akkor is csak fél órát... Bár az elég tartalmas volt, és nem is azokról a sablon témákról volt szó, hogy kinek mi a kedvenc "eze meg aza"... :D
Ma felhívtam, és igen, szeretné, ha találkoznánk... Szóval holnap délutánra megbeszéltünk egy talit...
Lehet, hogy unjátok a témát... De mégis... Hogyan adjak neki jelzéseket, hogy nekem bejön... És ha kibeszéltük a kedvenceket, akkor mit hozzak fel témának, vagy miről meséljek neki? Mert sokszor azt érzem, hogy ha egy srácnak valamiről mesélek, nem is figyel... Vagy csak szimplán én nem érdekeltem őket? Hmm...
Várom a tanácsokat! :P
És előre is köszi...
Hát szerintem erre úgy igazából nem lehet "felkészülni", de azért mégis pár szóban:
Mesélj neki ezt-azt... nem számít mekkora hülyeség, ha a témához kapcsolódik!:DLegfeljeb nevettek egy jót!
Jah és kérdezgesd... de ne oylan kérdésekkel bombázd, amire egy-két szavas válaszok vannak..
Amúgy ha a pasinak is bejössz, meg ha ő is érdeklődik irántad, stb... akor nem kell félned, mert úgyis lesz közös téma!Ha meg nem, akor.....ami nem megy, azt nem kell erőltetni!Az a jó kapcsolat, amikor nem kell "félned" attól, amit mondassz.
Nem tudom hány éves vagy.. de gondolom ha 20 éves pasival fogsz talizni akkor idősebb lehetsz nálam...és ne vedd úgy, hogy oktatlak!XD:D
16/F
Menyus
Szivesen! Örülök, hogy segíthettem!
Amúgy majd ha akarod.. akkor írd már meg hogy milyen lett a randi!(Persze csak ha szabad tudnom!)
Nah szia!
Szerintem egész jól sikerült! :) Nagyon jól elvoltunk egész délután. :) Csak én alapvetően nem vagyok egy "nagydumás" csajszi... és ezt párszor meg is jegyezte, ennek ellenére azt mondta, hogy jól érezte magát. :)
Köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!