Mit gondoltok erről a beszélgetésről? A buszon hallottam ma, annyira jó, h a napiszar.hu - ra kellene rakni.
csak gondoltam, megkérdezlek titeket, h beszéltetek-e már ennyire tudatlan emberkékkel?
- Ti olvastátok az Aranyembert?
- Nem..
- Jó, gondolom, h nem olvastátok volna el, csak kérdezem, h kellett-e.
- Nem tudom.
- Nem ismerős a cim se?
- Aranyember? Ki irta?
Az Oktatási minisztérium a ludas, meg akik kitalálták, hogy a gyerekeket személyiségi jogaiban sértik, ha rossz jegyet kapnak alsóban (ezért csak szövegesen értékelnek), meg ha figyelmeztetőt osztanak (ezért nem lehet fegyelmezni).
Nézd, anyukám több, mint 25 éve a legkiválóbb pedagógusok egyike, hozzák a gyerekeket hozzá, őt kérik osztályfőnöknek... stb. De bizony van olyan diákja (9-10 éveseket tanít), aki nem hajlandó tanulni, órán nem hajlandó odafigyelni, visszapofázik a tanárnak, és teheti mindezt azért, mert ha bármit ellene tesz a tanár vagy a suli (ami még az én gyerekkoromban normális volt - fekete pont, egyes, figyelmeztető...), akkor hívja a szülőt, aki feljelenti az iskolát, és ilyen előfordult, több, mint fél éven keresztül zajlott az ügy, a tanárok meg se mertek addig nyikkanni, mert az állásukkal játszottak. A tanár nem szólhat vissza a diáknak, ha az kikezdi, pimasz vele, egy tanárt ezért csaptak ki szintén ismerősöm, pedig kiváló tanár volt ő is, a gyerekek szerették - kivéve azt a pár 11-13 éves csajt, akik kikezdtek vele, és gúnyolták (férfi tanár), nem a gyerekek lettek fegyelmezve, mert nem lehet, a tanár lett kicsapva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!