Mit gondoltok erről a beszélgetésről? A buszon hallottam ma, annyira jó, h a napiszar.hu - ra kellene rakni.
Figyelt kérdés
csak gondoltam, megkérdezlek titeket, h beszéltetek-e már ennyire tudatlan emberkékkel?
- Ti olvastátok az Aranyembert?
- Nem..
- Jó, gondolom, h nem olvastátok volna el, csak kérdezem, h kellett-e.
- Nem tudom.
- Nem ismerős a cim se?
- Aranyember? Ki irta?
2010. febr. 12. 23:50
1/32 anonim válasza:
Ennél még sokkal rosszabbakkal is sajnos. Már rég mondom, hogy ingyen osztogatják az érettségit. Meg általános végére is rakhatnának vizsgát (nekem volt).
2/32 anonim válasza:
Addig örülj amíg nem a közvetlen ismerőseid ekkora barmok. Az enyémek azok.
3/32 anonim válasza:
szerintem ez még nem is olyan durva....vagyis jó persze, nem ismerni, de én ennél 1000szer durvábbakat hallottam.....am hány évesek közt zajlott ez a beszélgetés?
4/32 A kérdező kommentje:
17-18. negyedikesek, végzősök.
2010. febr. 12. 23:59
5/32 A kérdező kommentje:
vagy harmadikosok.
2010. febr. 12. 23:59
6/32 anonim válasza:
Igazi zsenik... Az ilyeneknek tartják fent a kisegítő iskolát!
7/32 anonim válasza:
Amikor meghalt a pápa akkor egyik fiú megkérdezte az osztálytársamat, hogy mit gondol róla. Megkérdezte, hogy az meg ki? XD :D
8/32 A kérdező kommentje:
:))
2010. febr. 13. 00:04
9/32 anonim válasza:
az napiszar.com de amúgy a véleményem: Rohadt kis... őszintén megmondom, nem vagyok oda az Aranyemberért, meg az ilyen művekért, de ez a bunkóság, tanulatlanság teteje!
10/32 A kérdező kommentje:
bevallom, én is unalmasnak tartom azt a regényt, de basszus.. azért illene tudni, h ki irta.
2010. febr. 13. 00:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!