Mit gondoltok erről a beszélgetésről?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs kiírta nekem
elég érdekes egy neve van az illetőnek, azt sem tudom nő vagy férfi, de érdekelne mi a vélemény róla
2011. máj. 8. 22:56
1/10 anonim válasza:
Szerintem hülye vagy, és ezt elég hamar észrevette.
2/10 anonim válasza:
Dorcsi nagy arc, a másik egy hisztis liba :D
4/10 anonim válasza:
"te melyik vagy?"
na szerinted?
"elég érdekes egy neve van az illetőnek, azt sem tudom nő vagy férfi"
Akkor szerinted az Ágnes Homonnai-ról nem lehet eldönteni a nemet, vagy a Dorcsii-ról, szerinted melyikre mondanánk inkább azt, hogy "érdekes" név?
logika...
mit lehet mondani egy ilyen cuccra? direkt csak beléd akart rúgni néhányat, te meg tök feleslegesen leálltál vele.
5/10 anonim válasza:
ne állj le vele többet, csak idegesíteni akar
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, le akartam én állni már az elején, csak annyira felidegelt
2011. máj. 9. 12:01
7/10 anonim válasza:
dorcsi gyerek egy idegbeteg tini lehet
mekkora f@szarcok mászkálnak szabadon, elképesztô
8/10 anonim válasza:
Jobban átgondolva, Dorcsi egy roppant fiatal lány lehet, aki rohadtul féltékeny rád a dj-s kalandod miatt. Ne törôdj az ilyen kis tinirajongókkal.
9/10 A kérdező kommentje:
dj? ez honnan jött? ja a Szatmári! Nem ez egy Tűzoltó volt!
2011. máj. 10. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!