Mit gondoltok erről a beszélgetésről? A buszon hallottam ma, annyira jó, h a napiszar.hu - ra kellene rakni.
csak gondoltam, megkérdezlek titeket, h beszéltetek-e már ennyire tudatlan emberkékkel?
- Ti olvastátok az Aranyembert?
- Nem..
- Jó, gondolom, h nem olvastátok volna el, csak kérdezem, h kellett-e.
- Nem tudom.
- Nem ismerős a cim se?
- Aranyember? Ki irta?
,,Addig örülj amíg nem a közvetlen ismerőseid ekkora barmok. Az enyémek azok."
Jó, de ha ilyen művelt vagy akkor írd inkább úgy, hogy enyéim, mert az helyes.
"Jó, de ha ilyen művelt vagy akkor írd inkább úgy, hogy enyéim, mert az helyes."
az enyémek is ugyanolyan helyes
amuúgy szerintem semmi érdekes nincs ebben a párbeszédben..én is nemrég tanultam azelőtt nem tudtam, hogy ki írta
Egyébként ez a párbeszéd nem jó, nem poén, hanem elszomorító, hogy ez van. Nem baj, én továbbra is olvasok.
Amúgy az Aranyember nekem se volt egy nagy élmény (2-szer is kötelező volt, általánosban 8. osztályban, később középiskolában, egyszer a filmet is megnéztük osztály szinten, és meg is beszéltük, hogy miket hagytak ki a regényből), Jókaitól sokkal jobban tetszett egy másik kötelező, a Fekete gyémántok.
igen. szaksuliról van szó. csak én nem vok magyarországi, és nálunk a 4. az a végzős osztály. nem vmi érdekes az Aranyember, de azért na.. alapdolog. nem is poénnak szántam, csak h lehetséges, h vki ennyire műveletlen legyen? az a gond, h egyre több ilyen emberrel talalkozok. és nem sok olyan pasival talalkoztam eddig, akik ki tudtak volna nyögni 1 értelmes mondatot vmilyen könyvről. max. annyi volt az egész dolog, h:
- szoktál olvasni?
- ö, ja.. ujságot.
ez meg engem nagyon idegesit. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!