Mi volt a legdurvább dolog amit csináltatok vagy kipróbáltatok az életbe?
Kiugrottam az első emeletről szandálba.
Kis ficam, egy hét alatt helyrejött. :D
22:54
Ilyet én is csináltam. Egy hónapig sántítottam :(
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:06
Jó de ebbe az a poén, hogy másnap volt a ballagásom. :)
A legdurvább?
hogy megszülettem
csókolóztam egyszer a legjobb barátnőmmel... tudom, nem valami durva, de ettől durvábbat még nem csináltam :)
20/L
Én egy osztálykirándulás alkalmával (15 éves voltam) Győrben egy szálloda ablakából a negyedik emeleten átmásztam a másik szobába, kívül. Igaz nem volt valami nagy cucc, mert átnyúlva elértem a másik szobában a radiátorcsöveket, tehát csak nagy lendületet kellett venni, és átemelni az egyik lábat a másik párkányra. Többen megtették, kisebbfajta jövés-menés támadt. Estefelé a pedagógusok, a nagy eszükkel a szálloda folyosóján sétáltak le, s fel, hogy a fiúk ne keveredjenek a lányok szobájába, és fordítva. Sosem felejtem azt az orcát, amit az osztályfőnökünk vágott, mikor látta Tóth Pityut kisétálnia szobánkból. Nem meséltem el anyukámnak, és kiver a hideg, ha rá gondolok, mi mindent hallgatott el előlem az én gyermekem.
50/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!