Nem kéne nekünk magyaroknak végre felnőttként viselkedni és visszaszlávosodni? Visszaolvadni a szlovákságba?
# 5
Mondom,hogy rosszul csinálod.
Ha meg mégis komolyan gondolod,hát az sajnálatra méltó.
Annyira megnevettettél ezzel a kérdéssel, hogy majdnem félrenyeltem ebéd közben a falatot.
Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ha ezt komolyan gondolnád - amit én sem feltételezek - akkor ez szerintem kb. az a kategória lenne, mint amikor a "szex" rovatban azt kérdezi valaki, hogy a 10 centinél mélyebben van-e a szűzhártya a hüvelyben.
Én mondjuk akkor hiszem el, hogy nem provokatív szándékkal tetted fel ezt a kérdést, amikor erről elhiszem, hogy nem kamu:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__237..
De amúgy, ha van éppenséggel kedved és időd engedi, szerintem nyugodtan megtanulhatsz szlovákul, biztos vennéd valami hasznát.
Ha meg van kedved kicsit tájékozódni a valós történelmünkről, akkor jó szívvel ajánlom a figyelmedbe ezt a könyvet:
Baráth Tibor: Magyar népek őstörténete
Ha már a "töpszli lovakat" is emlegetted, a honfolgaló magyaroknak voltak viszonylag kisebb termetű, de közel sem "töpszli", lovaik is, de többségében olyanok, amikről régészeti leletek DNS vizsgálata azt derítette ki, hogy a mai "akhal teke" fajtával mutatott a legtöbb hasonlóságot genetikailag, amiről itt láthatsz fotókat:
Amúgy gyönyörű lovak, ha egyszer azon a környéken jársz, érdemes megnézni az ópusztaszeri akhal teke ménest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!