Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem kéne nekünk magyaroknak...

Nem kéne nekünk magyaroknak végre felnőttként viselkedni és visszaszlávosodni? Visszaolvadni a szlovákságba?

Figyelt kérdés
miért kell nekünk a "honfoglalókat" ősként tisztelnünk, és az ő nyelvüket beszélnünk, amikor mi csak abból lettünk hogy bejött 10.000 magyar töpszli lovakon és ráerőszakolta a nyelvét az itteni szlávokra, akik ma mi vagyunk. Mikor kapunk már észhez? Mikor térünk vissza igazi nemzetünkhöz?
2015. jan. 27. 00:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A Nagymorávia elmélet eléggé megkérdőjelezhető, én személy szerint hiszek benne, úgyhogy egyetértek veled.
2015. jan. 27. 01:05
 2/11 anonim válasza:
90%
Szláv a jó édes..., én pannon kelta vagyok, mi voltunk itt legelőször! Magyarok, szlávok, germánok, lehet visszamenni keletre, vagy megtanulni gaelül és átszokni pálinkáról a viszkire.
2015. jan. 27. 01:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul csinálod.Ilyen nyíltan,ilyen nyilvánvaló hazugságokat hangoztatva nem lehet hatásosan provokálni.Mert ezt a legegyszerűbb ember is kiszúrja.
2015. jan. 27. 01:12
 4/11 A kérdező kommentje:
ez nem provokáció, ez a színtiszta igazság.
2015. jan. 27. 01:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Mondom,hogy rosszul csinálod.

Ha meg mégis komolyan gondolod,hát az sajnálatra méltó.

2015. jan. 27. 01:35
 6/11 anonim válasza:
100%
Beszarok... :D
2015. jan. 27. 05:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Megint nem vigyáztak az örök, a zárt osztályon. Gépközelbe szökött az ápolt.
2015. jan. 27. 05:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te miért nem mész "vissza" Szlovákiába vagy Szerbiába? Fognak ott is örülni a szlávosodni akaró magyar "testvérnek", gondolom...
2015. jan. 27. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:

Annyira megnevettettél ezzel a kérdéssel, hogy majdnem félrenyeltem ebéd közben a falatot.

Nem akarom megbántani az érzéseidet, de ha ezt komolyan gondolnád - amit én sem feltételezek - akkor ez szerintem kb. az a kategória lenne, mint amikor a "szex" rovatban azt kérdezi valaki, hogy a 10 centinél mélyebben van-e a szűzhártya a hüvelyben.

Én mondjuk akkor hiszem el, hogy nem provokatív szándékkal tetted fel ezt a kérdést, amikor erről elhiszem, hogy nem kamu:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__237..

De amúgy, ha van éppenséggel kedved és időd engedi, szerintem nyugodtan megtanulhatsz szlovákul, biztos vennéd valami hasznát.

Ha meg van kedved kicsit tájékozódni a valós történelmünkről, akkor jó szívvel ajánlom a figyelmedbe ezt a könyvet:

Baráth Tibor: Magyar népek őstörténete

Ha már a "töpszli lovakat" is emlegetted, a honfolgaló magyaroknak voltak viszonylag kisebb termetű, de közel sem "töpszli", lovaik is, de többségében olyanok, amikről régészeti leletek DNS vizsgálata azt derítette ki, hogy a mai "akhal teke" fajtával mutatott a legtöbb hasonlóságot genetikailag, amiről itt láthatsz fotókat:

[link]

[link]

Amúgy gyönyörű lovak, ha egyszer azon a környéken jársz, érdemes megnézni az ópusztaszeri akhal teke ménest.

[link]

2015. jan. 27. 13:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Jajj ne hozd már ezeket a kurucinfós cikkeidet... A múltkor az egy súlyosan fasisztoid , politikai érdekeket kiszolgáló szennylap..
2015. jan. 27. 13:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!