Miért van az, hogy a válaszok értékelésénél nem a hasznosságot veszik figyelembe, hanem azt, hogy a válaszoló ugyan úgy gondolkodik-e mint a kérdező?
Figyelt kérdés
Főleg politikai kérdésekben tapasztalom, hogy egy bizonyos párthoz tartozó válaszát a többiek lepontozzák, csak mer ő Fideszes, Jobbikos, MSZP-s, stb., attól függetlenül, hogy ennek ellenére okos és hasznos dolgot mond.2010. febr. 7. 12:30
11/14 anonim válasza:
13:20-assal értek egyet.
Én is csak felfelé szoktam pontozni (ha nem én teszem fel a kérdést). Lefelé csak akkor, ha valaki tényleg nagy hülyeséget mond, vagy nem a kérdésre válaszol.
L
12/14 anonim válasza:
Ugyanez megy a gyerekvallalas kerdeskorben is. A sok unatkozo, begyepesedett kismama/anyuka semmilyen szinten nem toleralja a toluk eltero velemenyt es mindenki szuperanyunak tartja magat. Mar nem is megyek arra, mert csak a hiszti megy.
13/14 anonim válasza:
Sokan nem a másik véleményére kíváncsiak, hanem megerősítést szeretnének saját véleményükre.
Vagy tudják a választ, de a kérdés feltevésével befolyásolni akarják a többieket.
Sztem belefér, bár tudom, hogy nem ez az oldal célja...
14/14 anonim válasza:
tapasztalatból írok, mert én is szeretem , ha olyan válaszokat kapok, amik az én gondolkodásom követik, talán szarügy de mindenkinek van egy saját gondolkodása ami a saját életét vezeti, bár felpontozom a hasznos, okos válaszokat, de mindenkinek van egy érték rendje, és sokaknál nem mindig az értelem, a bölcsesség az első. személy szerint meg is tudom érteni ezeket, ha más nem is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!