Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ennél a kérdésnél...

Szerintetek ennél a kérdésnél a válaszok nem röhejesek? :D

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Komolyan azt hittem ez egy egyszerű kérdés.

Erre akik azt írták, hogy az állatokat jobban szeretik, azok lelettek szólva..mert hogy lehet az, hogy egy állatot jobban lehet szeretni. PLUSZ! itt nem arról volt szó, hogy akkor az embereket utáljuk, ha az állatokat jobban szeretjük...

Erre ekkora vita kerekedett egy ilyen ártatlan kérdésből. :D

És akik azt írták, hogy az embereket szeretik jobban...Azok meg szépen szidják meg ocsmány szavakkal illették azokat, akik az állatokat preferálták jobban:).

Mit gondoltok erről?

2011. ápr. 2. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Újabb érv miért érdemes inkább az állatokat kedvelni. :/ Ha hülyének is néznek legalább nem tudnak beszélni, és nem képmutatóak. :]
2011. ápr. 2. 17:14
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Elsőnél a pont.
2011. ápr. 2. 17:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség ezen vitatkozni, mindenkinek mgevan róla a maga véleménye, és senki nem jobb, vagy rosszabb ember attól, hogy másként gondolja. Én pl nem tudnék dönteni, mert nagyon szeretem az állatokat (kivéve rovarok, pókok), ugyanakkor az emberi kapcsolatok mindenki életében nélkülözhetetlenek.
2011. ápr. 2. 17:17
 4/12 A kérdező kommentje:

az elsővel én is egyetértek nagyon is

3.vsz.: itt nem arról van szó, hogy a másik véleménye miatt alakult ki ekkora vita. hanem arról van szó, hogy akik azt írták hogy az állatokat szeretik jobban. a nagy emberszeretők meg leócsárolták őket.

nem arról van szó, hogy különbözik a véleményünk, hanem arról, hogy még egy ilyen kérdésnél is így vitatkozni tudnak egymással. én elfogadom más véleményét, és ahogy a többiek is csak voltak ott olyanok is,akik nem bírják felfogni, hogy miért lehet szeretni jobban egy állatot mint egy embert. és akkor még ők nevezik magukat emberszeretőknek, mikor ocsmány dolgokat írták ismeretlen embereknek..:S komolyan néha elszáll az agyam milyen emberek léteznek.

2011. ápr. 2. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen vitába azért nem mennék bele soha, mert magának a kérdésnek a felvetése (az embereket, vagy az állatokat szereted jobban) is értelmetlen, a kétféle szeretet nem ugyanaz a kategória, nem azonos tőről fakadnak.
2011. ápr. 2. 17:27
 6/12 anonim ***** válasza:
34%
Nem olvastam végig a linket. De aki jobban szereti az állatokat az embereknél,annak pszichés zavarai vannak. Szeresse aki akarja az állatokat,de az embereket is.
2011. ápr. 2. 17:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg durva volt, főleg ahogyan az elvileg emberszeretők más emberekkel beszéltek, akiknek a megnyilvánulásain egyébként látszott, nem nem szemetek, vagy bunkók. Na most akkor hogy lehet emberszerető,aki egy normális emberrel így beszél? Szerintem az az antiszociális,aki ócsárolta a többit.
2011. ápr. 2. 17:28
 8/12 A kérdező kommentje:

"De aki jobban szereti az állatokat az embereknél,annak pszichés zavarai vannak. Szeresse aki akarja az állatokat,de az embereket is."

Azt hiszem te sem értetted meg miről van szó. Akkor inkább szeretem jobban az állatokat, mintsem a képmutató embereket (akik a kérdéshez írtak, mint "emberszeretők"- persze nem mind írt ocsmány módon, de többen azok voltak legalább az állatokban jobban meglehet bízni.)

2011. ápr. 2. 17:32
 9/12 A kérdező kommentje:
Leírom, hogy én milyen vagyok: Az állatokat jobban szeretem, mint az embereket. de sosem tudnék az embereknek (sem)ártani, és nincsenek pszichés problémáim. általában kijövök az emberekkel csak vannak olyanok, akik nem az én társaságomat keresik ennyi. de többségben mindig is kedveltek engem. az embereket másképp szeretem, és az állatokat is. az emberekhez fűzödik egy olyan kapcsolatom, hogy tudom őket szeretni de ha egy idegen emberről van szó akkor még persze nem megy ez olyan könnyen(mármint a szeretet) de nem vetem meg őket sem. kivéve a rosszindulatú embereket, akik mindig rosszat akarnak a másiknak. az állatokhoz is teljesen másféle kapscolat fűz, mint az emberekhez. mindkettőt tisztelem és megtudom becsülni. max annyi, h ogy az állatokat egy picivel jobban. de attól még nem veszít semmit az értékéből egyik sem. ez az amit a többi nem tud megérteni, mivel csak annyit tud, hogy 'na én most jobban szeretem az állatokat, mint az embereket.' - ebből rögtön az jön le , hogy biztos akkor egy bolond pszichés problémákkal küzdő ember vagyok. mi ez ha nem előítélet? legalább az állatok őszinték.
2011. ápr. 2. 17:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit írtam oda, hogy utálom az embereket.

Beleolvastam a vitába, de csak a fenti állításom erősíti.

2011. ápr. 2. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!